«КРОК» відсвяткував День працівників освіти — Університет «КРОК»

Новини та події

«КРОК» відсвяткував День працівників освіти

16 жовтня 2014 Новини та події

3 жовтня в Університеті «КРОК» відбулося святкування Дня працівників освіти, організоване корпоративним управлінням спільно зі Студентською радою Університету та департаментом зі студентських питань.

Протягом дня співробітники «КРОКу» брали участь у святковій лотереї та отримували приємні подарунки.

У холі Університету студенти Коледжу економіки, права та інформаційних технологій проводили виставку ікебани і благодійний розпродаж солодощів власного виробництва.

До Дня працівників освіти Студентська рада розпочала акцію на підтримку професора Університету Олексія Васильовича Картунова. Вона триватиме до кінця року і має на меті збір коштів на оплату наступних курсів хіміотерапії для Олексія Васильовича.

Ще раз вітаємо всіх освітян зі святом та дякуємо корпоративному управлінню – проректору Наконечній Н.В., Титаренко Н.В., Чепізі А.П., директору департаменту зі студентських питань Ковальчук Н.О. та активним студентам, котрі допомагали в проведенні святкових заходів: Ковальчук Вікторії, Мельник Ірині, Георгієвій Вікторії, Святненко Лілії, Малайку Олександру, Батуріній Ользі, Шупило Анні, Ігнатовій Валерії, Гусаковій Марині.


Оновлено: Вівторок, 25 листопада 2014 11:41
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » «КРОК» відсвяткував День працівників освіти