КЕПІТ відзначив День працівників освіти — Університет «КРОК»

Новини та події

КЕПІТ відзначив День працівників освіти

07 жовтня 2014 Новини та події

Я – Осінь. Пора надзвичайно чарівна.
У барвах казкових ліси і поля.
Я тут господиня, я Осінь-царівна.
В моїм володінні земля.

3 жовтня 2014 року родина КЕПІТу організувала свято осені, приурочене до Дня працівників освіти. На розгляд «КРОКівської» громади були представлені ікебани та святкові газети-привітання.

Також цього дня у рамках проекту «З Україною в серці – єдині назавжди!» першокурсники КЕПіту під керівництвом Студради Коледжу та заступника директора з виховної роботи Чепіги Л.М. провели благодійну акцію «Cаndy Step», під час якої продавали кондитерські вироби, виготовлені власноруч. Виручені кошти – 1890 гривень і ще 810 гривень, зібраних на попередній акції, підуть на підтримку випускників КЕПІТу, які зараз перебувають у зоні АТО.

Дякуємо студентам, викладачам Університету, працівникам, які долучилися до акції! Зараз всім нам так важливо відчувати родинну підтримку!

Особлива подяка кураторам груп та студентам-кураторам, які допомогли першокурсникам влаштувати справжнє свято. Хочеться відзначити підтримку акції куратором групи «ОПСіК» Українцем Ігорем Валентиновичем, який власними руками виготовив майже 100 сердечок, розфарбувавши їх у національні кольори. Надзвичайний приклад для всіх нас!

Вітаємо «КРОКівську» родину з Днем працівників освіти. Сьогодні, як ніколи, працівники освіти відповідальні за виховання високих моральних якостей молоді, плекання патріотів Вітчизни. Здоров'я, родинного затишку і миру всім нам!

Оновлено: Середа, 08 жовтня 2014 00:47
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » КЕПІТ відзначив День працівників освіти