В Університеті відбувся День відкритих дверей — Університет «КРОК»

Новини та події

В Університеті відбувся День відкритих дверей

18 жовтня 2014 Новини та події

18 жовтня в Університеті «КРОК», Коледжі економіки, права та інформаційних технологій і Київському коледжі нерухомості пройшов перший у новому навчальному році День відкритих дверей.

Майбутнім студентам розповіли про напрями підготовки в Університеті та спеціальності в коледжах і про особливості вступної кампанії в 2015 році, дали відповіді на питання, що турбують абітурієнтів та їхніх батьків.

Особливо наголосили, що для якісної підготовки до вступу потрібно вже зараз визначатися із майбутньою професією. З цією метою протягом жовтня – листопада ми пропонуємо школярам взяти участь у профорієнтаційному таборі «PROF CAMP» чи в п’ятому профорієнтаційному фестивалі «ПРОФ Fest». Тренінги, майстер-класи, розповіді про професії «з перших вуст» та екскурсії на підприємства – все це чекає на учасників табору і фестивалю та, сподіваємося, допоможе кожному з них визначитися з майбутнім фахом.

Якісно підготуватися до вступних іспитів у коледжі допоможуть додаткові заняття на підготовчих курсах для учнів 9-х класів. А тим, хто планує вступати цього року до Університету, стануть у нагоді підготовчі курси до ЗНО. Також для користувачів мобільних телефонів на платформі Android Університет пропонує безкоштовний мобільний додаток «ЗНО-супергерой» із тестами минулих років.

Вступ до вищого навчального закладу та обрання майбутньої професії може відбутися легко завдяки допомозі персональних менеджерів зі вступу Університету «КРОК». Команда професіоналів забезпечить Вам інформаційну підтримку протягом усієї вступної кампанії, враховуючи Ваші індивідуальні особливості. Ми допоможемо Вам успішно пройти етап від абітурієнта до студента. 

«КРОК» є потужною освітньою корпорацією і, окрім академічного навчання, пропонує цілу низку можливостей для особистісного розвитку та набуття додаткових знань і компетенцій вже в процесі здобуття освіти в Університеті або Коледжі. Це й освітній проект «Піраньї КРОКу», і програми академічних обмінів, і цікаве дозвілля.

Університет має потужну сучасну матеріально-технічну базу та гуртожиток для іногородніх студентів. 

Наступний День відкритих дверей відбудеться 22 листопада. Детальна інформація за тел.: (044) 455-57-57.

Оновлено: Неділя, 19 жовтня 2014 22:38
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » В Університеті відбувся День відкритих дверей