Зустрічі з Тарасюком Б.І. та Огризком В.С. — Університет «КРОК»

Новини та події

Зустрічі з Тарасюком Б.І. та Огризком В.С.

27 жовтня 2014 Новини та події

Принципи української дипломатії: професіоналізм, патріотизм, порядність, послідовність, працьовитість.

Цього тижня за ініціативи факультету міжнародних відносин, кафедри міжнародних відносин, інформації та бізнесу і за підтримки корпоративного управління в Університеті «КРОК» відбулися дві зустрічі з першопрохідцями у формуванні міжнародних відносин незалежної України – Тарасюком Борисом Івановичем, українським політиком і дипломатом, депутатом Верховної Ради України, колишнім міністром закордонних справ України, Надзвичайним і Повноважним Послом України, та Огризком Володимиром Станіславовичем, українським дипломатом, колишнім міністром закордонних справ України, Надзвичайним і Повноважним Послом України, кандидатом історичних наук.

Зустрічі з непересічними особистостями викликали неабияку зацікавленість як із боку студентів, так і з боку співробітників «КРОКу».

Тарасюк Б.І. розповідав про перспективи європейської інтеграції України, а Огризко В.С. – про зовнішню політику України на сучасному етапі. Тепла та невимушена атмосфера спілкування спонукала до відкритого діалогу і великої кількості запитань від студентів.

Є впевненість щодо корисності такого спілкування, запозичення досвіду для майбутніх фахівців із міжнародних відносин, яких готують в Університеті «КРОК» вже понад 15 років.

Дякуємо за організацію зустрічей відомому українському дипломату, Надзвичайному і Повноважному Послу України в Угорщині, проректору з міжнародних зв’язків Університету «КРОК», доктору політичних наук, професору Дмитру Івановичу Ткачу.

Оновлено: Середа, 29 жовтня 2014 19:36
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Зустрічі з Тарасюком Б.І. та Огризком В.С.