Благодійні акції «Добро починається з тебе» — Університет «КРОК»

Новини та події

Благодійні акції «Добро починається з тебе»

02 жовтня 2014 Новини та події

1 та 2 жовтня Студентська рада Університету провела благодійні акції. Кошти збирали на лікування для співробітника «КРОКу» Картунова Олексія Васильовича, доктора політичних наук, професора, академіка Української академії політичних наук, заслуженого діяча науки і техніки України, відмінника освіти України.

Детальніше про стан О.В. Картунова

Олексій Васильович працює в нашому Університеті майже 20 років. Заснував кафедру суспільних наук, завідувачем якої працює з 1996 року і до цього часу. Крім того, у 2003 році він заснував кафедру міжнародні інформації, яку очолював до 2011 року.

На даний час Олексій Васильович Картунов є науковим керівником у 5 аспірантів Університету, які працюють над кандидатськими дисертаціями з політології.

Він є автором та співавтором близько 570 наукових та навчально-методичних публікацій (монографій, енциклопедій, підручників, посібників, статей) українською, російською, англійською, німецькою та іншими мовами.

За заслуги перед українським народом отримав Подяку Президента України (2000 р.) і Почесну грамоту Верховної Ради України, а також Нагрудний Знак «Петро Могила». Та найбільше Олексій Васильович пишається своєю колекцією грамот «Улюблений викладач Університету «КРОК».

Студенти та співробітники Університету люблять і поважають Олексія Васильовича Картунова. За результатами благодійних акцій зібрано 541 гривню. Проте збір коштів на лікування продовжується, і всі небайдужі можуть долучитися до нього.  

Щиро дякуємо всім учасникам!

Особлива подяка висловлюється студентам-організаторам: Степанченку Ігорю, Малайку Олександру, Дерябкіну Андрію, Корсунівському Дмитру, Ковальчук Вікторії, Кисіль Анні.

 

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Благодійні акції «Добро починається з тебе»