«Піраньї КРОКу» розпочали «новий заплив»! — Університет «КРОК»

Новини та події

«Піраньї КРОКу» розпочали «новий заплив»!

21 жовтня 2014 Новини та події

20 жовтня відбулося офіційне відкриття освітнього проекту «Піраньї КРОКу – студенти-підприємці». Цей проект покликаний створити умови для отримання практичних навиків студентами 3–5 курсів Університету та коледжів й розвинути в них підприємницький потенціал.

«Піраньї КРОКу» було засновано ще в 2010 році як проект неформальної освіти для студентів старших курсів. Він залишив значний слід в історії «КРОКу» та в серцях учасників. Кожного року «Піраньї» несуть свою унікальну цінність. Цього сезону проект орієнтований на студентів 3–5 курсів Університету та коледжу, які прагнуть отримати навички з підприємництва.

Під час проекту студенти відвідають тренінги від професіоналів із різних сфер бізнесу (маркетинг, фінансове планування, менеджмент, юридичні аспекти створення підприємства тощо), які навчать їх крок за кроком розробляти бізнес-план підприємства.

Також студенти братимуть участь у тренінгах з особистісного розвитку (цілепокладання, time-management, ораторське мистецтво тощо), що допоможуть їм стати більш ефективними та організованими.

Паралельно, об’єднавшись у команди, учасники будуть розробляти бізнес-плани 3-х підприємств: школа англійської мови, студентська туристична фірма, центр профорієнтації.

Навчання триватиме з 20 жовтня по 6 грудня 2014 р. Завершиться проект захистом бізнес-планів, а кращих учасників залучать до втілення розроблених проектів у життя на базі Університету.

Бажаємо «Піранькам» «нового запливу» розробити якісні бізнес-плани та отримати максимум ефективних знань від проекту!

Оновлено: Понеділок, 27 жовтня 2014 13:13
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » «Піраньї КРОКу» розпочали «новий заплив»!