Науковий гурток «Спадщина ЮНЕСКО як туристичний ресурс» продовжує свою роботу — Університет «КРОК»

Новини та події

Науковий гурток «Спадщина ЮНЕСКО як туристичний ресурс» продовжує свою роботу

14 листопада 2022 Новини та події

У цьому навчальному році продовжив свою роботу науковий гурток «Спадщина ЮНЕСКО як туристичний ресурс» для студентів спеціальності «Туризм», не дивлячись на форс-мажорні обставини.

Незмінним науковим керівником гуртка є Мелько Людмила Федорівна – кандидат педагогічних наук, доцент, завідувач кафедри туризму.

Щороку перше засідання наукового гуртка ми проводили на базі Національного ботанічного саду імені Миколи Гришка НАН України, знайомлячись із туристичними локаціями, у т.ч. щодо спадщини ЮНЕСКО, від дипломатичного корпусу азійських країн («Корейський сад», «Тибетський сад», ділянка посольства Індонезії та інші атракції).

У цьому році ми два рази робили спробу зустрітися в Ботанічному саду, але із-за ракетних обстрілів вимушені були переносити зустріч і перше засідання провели 12 жовтня 2022 р. в режимі онлайн, де познайомились із основними завданнями діяльності гуртка на цей рік, тематикою, подивились фотозвіт з екскурсії за минулий рік, пригадали заходи, які відбувалися в минулому році.

До речі, студенти після фотоперегляду, ще більше захотіли відвідати туристичні локації Ботанічного саду, з екскурсією від Людмили Федорівни, і кількість бажаючих збільшилась.

Також обговорювалось питання підготовки до участі у другій науково-практичній конференції «Спадщина ЮНЕСКО та туризм» для студентів та молоді, яка має відбутися 21 листопада 2022 р.

Друге засідання відбулося 2 листопада, теж в режимі онлайн, де продовжували обговорювати питання підготовки тез, уточняли тематику, знайомились із науковими тезами наших студентів за минулі роки та з науковим сайтом нашого Університету.

На засіданнях були присутні Нагайнікова Катерина, Орел Яна, Рогова Анастасія, які у минулому році вперше стали онлайн-екскурсоводами при відкритті нашої туристичної просвітницької експозиції «Спадщина ЮНЕСКО як скарб людства» з нагоди 30-річчя Університету «КРОК», а також Бабутін Лєон, Плисенко Павло, Музика Олег, Кравченко Валерія, Абросіна Анастасія, Кара Олексій, Івасюк Олександр та інші студенти.

Побажаємо нашим студентам успіхів у науковій діяльності!!!

***

З іншими новинами щодо діяльності наукового гуртка, заходах щодо вивчення та популяризації спадщини ЮНЕСКО можна познайомитися нижче за покликаннями:

Оновлено: Понеділок, 14 листопада 2022 20:10
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Науковий гурток «Спадщина ЮНЕСКО як туристичний ресурс» продовжує свою роботу