Студенти спеціальності «Туризм» відвідали Музей театрального, музичного та кіномистецтва України — Університет «КРОК»

Новини та події

Студенти спеціальності «Туризм» відвідали Музей театрального, музичного та кіномистецтва України

05 листопада 2019 Новини та події

18 жовтня 2019 року студенти 3-4 курсів спеціальності «Туризм», учасники наукового гуртка, разом із Мелько Людмилою Федорівною – завідувачкою кафедри туризму, відвідали Музей театрального, музичного та кіномистецтва України на території Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника, в рамках програми «Школа професійного зростання для майбутніх фахівців з туризму».

Цей день взагалі був наповнений радістю і натхненням. Ми стали учасниками круглого столу на базі відділу міжнародного співробітництва заповідника!!! Поспілкувались із професіоналами, які закохані у свою справу.

Після заходу ми вирішили відвідати один із найкращих музеїв — Музей театрального, музичного та кіномистецтва України.

Музей був заснований у 1923 році як театральний музей при Мистецькому об'єднанні «Березіль», який очолював видатний діяч українського театру Лесь Курбас.

Ми відвідали постійно діючі експозиції «Театральне мистецтво від витоків до початку ХХ ст.», «Живі струни України», «Український кіно генезис», прослухали історію творення театрального мистецтва у долях та образах!

Виявляється, що на сьогодні у колекції музею нараховується понад 226 тис. експонатів основного фонду, серед яких: унікальні пам'ятки давніх початкових театральних форм; численні театральні афіші та програми (перші датовані 1816 р.), скульптурні та живописні портрети, меморіально-речові та документальні архіви видатних діячів мистецтв та багато інших цінних матеріалів. Особливу цінність та інтерес становить рукописний фонд музею. Надзвичайно цікавою є колекція українських народних інструментів.

Що найбільше вражає – з якою любов’ю зроблені експозиції та надзвичайна доброзичливість працівників музею, закоханість у справу!

Дякуємо усім працівникам за гостинність та професіоналізм!

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Кафедра туризму / Музей театрального, музичного  та кіномистецтва України / 18.10.2019

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Середа, 06 листопада 2019 17:29
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Студенти спеціальності «Туризм» відвідали Музей театрального, музичного та кіномистецтва України