Місячник туризму з нагоди Всесвітнього дня туризму – 2019 — Університет «КРОК»

Новини та події

Місячник туризму з нагоди Всесвітнього дня туризму – 2019

04 жовтня 2019 Новини та події

Вже за доброю традицією Всесвітній день туризму – 27 вересня студенти спеціальності «Туризм» відмічають різноманітними практико-орієнтованими заходами протягом вересня. Воно і не дивно – якраз осінній період цьому спонукає!

8 вересня 2019 року студенти 1 курсу спеціальності «Туризм» відправились на свою першу автобусну екскурсію. Вони були не просто екскурсантами, а учасниками майстер-класу від туристичного підприємства «Київград-Тур», який професійно проводила наш давній друг і партнер – Колток Лариса Анатоліївна, ділячись методичними родзинками. Студенти проїхались по стародавньому Києву, зупинились у пам’ятних місцях. А першими враженнями ділились на круглому столі на парі з навчальної дисципліни «Вступ до фаху», разом зі своїм викладачем – Гаврилюк Світланою Павлівною – доцентом кафедри туризму.

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Кафедра туризму: перший майстер-клас для першокурсників / 10.09.2019

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

13 вересня 2019 року студенти 3-4 курсів спеціальності «Туризм» відвідали Національний ботанічний сад імені Миколи Гришка НАН України і стали учасниками практико-орієнтованого заняття зі Спадщини ЮНЕСКО та першого засідання наукового гуртка у цьому навчальному році «Спадщина ЮНЕСКО як туристичний ресурс», відвідуючи різноманітні локації від дипломатичного корпусу азійських країн («Корейський сад», «Тибетський сад», ділянку посольства Індонезії та інші атракції), разом зі своїм науковим керівником і наставником Мелько Людмилою Федорівною – завідувачем кафедри туризму.

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Кафедра туризму/ Осінні барви  Національного ботанічного саду: відкриття наукового гуртка / 13.09.2019

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

20-21 вересня 2019 року студенти 2-3 курсів спеціальності «Туризм», разом з друзями, партнерами, співробітниками Університету «КРОК», здійснили унікальний тур «Полтавщина від Київград-Тур», відвідавши також «Гоголівські місця». Маршрут був надзвичайно цікавий: Мгарський монастир, Миргород, Великі Сорочинці, Диканька, Полтава. Окрім цього, відвідали Опішню – центр гончарства в Україні, де спробували власними руками зробити горщики. Гід-екскурсовод Колток Лариса Анатоліївна (директор турпідприємства «Київград-Тур»), ділилась своїми методичними напрацюваннями, демонструючи на практиці свій неперевершений досвід, вміння створювати унікальний тур продукт та зачаровувати свою майстерністю! Важливо, що з нами подорожували наші перші випускники 2018 року – Болінчук Олександра та Балуєв Антон (наша перша група Тур-14)!

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Кафедра туризму/ Полтавщиною по «Гоголівських місцях» Частина 2: Великі Сорочинці («Хутір Гоголя),  Опішня, Диканька, Полтава / Кафедра туризму / 20.09 - 21.09.2019

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

27 вересня 2019 року, саме у Всесвітній день туризму, студенти 1-2 курсів спеціальності «Туризм», разом із туроператором «Сакумс», традиційно здійснили подорож «Качанівка-Соколиний хутір-2019», де познайомились із перлиною садово-паркового мистецтва України – славнозвісною Качанівкою, яка, як завжди, нікого не залишила байдужими! Також обов’язковою у цій мандрівці є знайомство студентів із центром агротуризму – «Соколиним хутором» та його очільником Черепом Миколою Миколайовичем, який справляє неперевершене враження на молодь своєю харизмою, патріотизмом, закоханістю у справу. Кафедра туризму вже п’ятий рік поспіль привозить сюди першокурсників, щоб продемонструвати на практиці, як можна створювати туристичний бізнес та втілювати мрії разом зі своєю родиною та однодумцями!

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Кафедра туризму: «Качанівка-Соколиний хутір-2019» / Кафедра туризму / 27.09.2019

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Кафедра туризму висловлює щиру вдячність друзям, колегам, партнерам, однодумцям, які закохані у туризм, долучилися до організації заходів, мандрівок, та були разом з нами!!! Вже не перший рік з нами подорожують Іщенко Людмила Володимирівна, Годун Аліна, Слепенко Людмила Василівна, Панченко Тетяна Григорівна, Перепелиця Галина Миколаївна!

Дякуємо за дружбу і партнерство!
Запрошуємо до нових мандрівок усіх охочих!!!

Оновлено: П'ятниця, 04 жовтня 2019 18:32
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Місячник туризму з нагоди Всесвітнього дня туризму – 2019