Лекційне заняття з дисципліни «Логістика» з практичними підходами сучасності — Університет «КРОК»

Новини та події

Лекційне заняття з дисципліни «Логістика» з практичними підходами сучасності

14 листопада 2022 Новини та події

10 листопада 2022 року у групах МА-20к-1 та МА-20к-2 професор, д.е.н. Алькема В.Г. успішно провів відкрите лекційне заняття з дисципліни «Логістика».

Тема: «Складська логістика» актуальна і має практичне значення, її актуальність обумовлена необхідністю формування знань і навичок планування та організації системи складування в умовах сучасної економіки.

Під час лекції здобувачі ознайомилися зі складом як важливим інфраструктурним об’єктом логістичної системи організації; усвідомили процес планування та організації технологічного процесу на складі, як ланки логістичного ланцюга; зрозуміли понять якість та ефективність системи складування з урахуванням специфіки бізнесу та особливостей сучасної економіки.

Потрібно наголосити, що викладання лекції супроводжувалося наочною демонстрацією, що посилювало ефект сприйняття і засвоєння матеріалу. Питання, зверненні до аудиторії, сприяли здійсненню зворотнього зв'язку. Це дозволило Віктору Григоровичу виділити та додатково роз'яснити параметри оцінки складських зон; технологію аналізу роботи складу для прийняття управлінських рішень.

Віктор Григорович Алькема продемонстрував найвищий рівень майстерності викладання: створення проблемних ситуацій, вдале застосування практичних прикладів, вміння тримати увагу здобувачів - це все сприяло досягненню поставленої мети. Тема лекції викладачем повністю розкрита, всі учасники отримали нові знання і захоплення від спілкування.

Оновлено: Понеділок, 14 листопада 2022 20:15
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Лекційне заняття з дисципліни «Логістика» з практичними підходами сучасності