Університет «КРОК» — національний координатора проєкту «Час працювати!» — Університет «КРОК»

Новини та події

Університет «КРОК» — національний координатора проєкту «Час працювати!»

15 листопада 2022 Новини та події

Керівники центрів працевлаштування та кар'єрних відділів із десяти Українських ЗВО Києва, Львова та Харкова об'єдналися, щоб спільно допомогти сучасній молоді в цей непростий час, вдало стартувати в своїй кар’єрі.

З 08 по 10 листопада 2022 року, більше 2000 зареєстрованих учасників, 25 годин проведених в онлайн форматі, 36 провідних компаній України з різних галузей у рамках воркшопів, HR консультацій та бізнес-ігор мали нагоду поспілкуватися зі студентами, учасниками та презентувати можливості працевлаштування, програми стажування, розвитку у своїх компаніях.

Було подано понад 60 вакансій для студентів та випускників університетів. В останній день Всеукраїнського, міжуніверситетського кар'єрного заходу «Час працювати!», представники кар'єрних центрів та відділів презентували свої програми співпраці з роботодавцями. Від Університету «КРОК» виступив директор центру розвитку кар'єри, голова правління АВУ КРОК - Олександр Карлов, розповів про практичну реалізацію проєкту Coopera (#Сoopera) — інтеграція дуальної вищої освіти в Молдові та Україні у якому Університет «КРОК» виконує роль національного координатора проєкту.

 

 

 

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Університет «КРОК» — національний координатора проєкту «Час працювати!»