Презентація магістерських освітніх програм — Університет «КРОК»

Новини та події

Презентація магістерських освітніх програм

20 вересня 2022 Новини та події

15 вересня 2022 року команда кафедри управлінських технологій успішно провела презентацію магістерських освітніх програм зі спеціальності «Менеджмент». Учасники презентації змогли познайомитесь з викладачами кафедри і від самих гарантів програм дізнались родзинки та особливості магістерських освітніх програм.

Так, гарант нової освітньої програми «Менеджмент організації», д.е.н., професор – Кириченко Оксана Сергіївна, наголосила на універсальності програми, а також зазначила, що опанувавши дану програму здобувач зможе:

  • оволодіти мистецтвом керування;
  • здобути практичні навичики та компетенції, які є основою для будь-якого менеджера;
  • здійснювати управління за допомогою новітніх методик на підприємтсвах всіх форм власності;
  • стати агентом якісних змін;
  • бути диригентом організації, який ставить сміливі цілі для організації і знаходить нові інструменти для їх здійснення!

Алькема Віктор Григорович – д.е.н., професор, завідуючий кафедри управлінських технологій, Член Національного Агентства із забезпечення якості вищої освіти, член комітетів з етики та стандартів вищої освіти запропонував обрати програму «Управління логістичною діяльністю», за якою готуються спеціалісти міжнародного рівня з діагностики, планування та реалізації логістичної дільності! Віктор Григорович запевнив що, навчаючись за цієї освітньою програмою здобувач зможе реалізовувати проєкти із вдосконалення логістичної діяльності та контролювати логістичні витрати.

Наконечна Наталія Василівна – к.психол.н., доцент, проректор з науково- педагогічної роботи (корпоративне управління), уповноважена з антикорупційної діяльності Університету «КРОК», директор департаменту довузівської підготовки, доцент, гарант програми «Управління закладами освіти» запропонувала стати професійним педагогом-управлінцем, стати тією людиною, яка допоможе закладу освіти зорієнтуватись в умовах постійного реформування системи освіти, впровадити новітні технології в навчальний процес, виховати нових героїв України!

Ще одну привабливу пропозицію, стати фахівцем магістром за програмю «Якість, стандартизація, сертифікація» та сприяти виходу вітчизняних виробників на міжнародний ринок, керувати якістю продукції та втілювати в життя інновації запропонував гостям, гарант цієї програми – д.тех.н., професор, Член технічного комітету стандартизації 189 «Системи управління якістю» – Віткін Леонід Михайлович.

Модератором заходу була к.е.н., доцент, заступник завідувача кафедри управлінських технологій Пазєєва Ганна Михайлівна, яка наголосила на ролі управлінської освіти в цей складний час і окреслила основні переваги навчання в Університеті «КРОК». Виступила також старший викладач кафедри Мала І.Б., яка висвітлила організаційні аспекти Вступної компанії до магістратури та відповіла на актуальні питання щодо особливостей організації навчального процесу.

Усіма виступаючими була зазначена спільна теза, що якісна управлінська освіта важлива для Перемоги та розвитку сильної України! Тож, чекаємо Вас на програмах магістратури!

КРОКуємо разом!

Оновлено: Вівторок, 20 вересня 2022 15:58
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Презентація магістерських освітніх програм