Зустріч адміністрації зі студентським активом 2022 — Університет «КРОК»

Новини та події

Зустріч адміністрації зі студентським активом 2022

20 вересня 2022 Новини та події

20 вересня 2022 року в онлайн (Teams) та в офлайн (актова зала Університету «КРОК») відбулась традиційна зустріч адміністрації Університету та Коледжу зі студентським активом.

Зустріч проходила у форматі дружнього діалогу під час якого студенти-активісти мали змогу висловити свої думки та власні бачення, а ще безпосередньо поспілкуватися з адміністрацією у складі: ректора Кучка Андрія Миколайовича, першого проректора Літвін Наталії Миколаївни, проректора з науково-педагогічної роботи (юридична освіта) Француза Анатолія Йосиповича, проректора з науково-педагогічної роботи (корпоративне управління) Наконечної Наталії Василівни, директора Коледжу Сумбаєвої Людмили Петрівни, директора ННІКТ Рача Валентина Анатолійовича, а також завідувачів кафедр.

Модератором зустрічі була проректор з корпоративного управління Наконечна Н.В., привітавши усіх пристуніх вона надала вступне слово ректору Університету «КРОК» Кучку А.М. Андрій Миколайович розпочав з того, що подібні зустрічі є вагомою складовою підвищення якості освіти в Університеті та Коледжі. Він зосередив увагу студентів на тому, що навчальний процес вже розпочався на деяких курсах і досить успішно (у змішаному форматі). Зауважив також, що адміністрація робить усе можливе в цей нелегкий час, щоб організація студентського життя та освітнього процесу були ефективними, якісними, щоб студенти мали змогу отримати максимум від навчання в Кроці.

Перший проректор Університету Літвін Н.М. розповіла детальніше про організацію навчального процесу в онлайн-форматі, а саме про дотримання графіку навчання, про ліберальний підхід до вибору вибіркових дисциплін (можливість проходити деякі курси на онлайн-платформах або навіть в інших навчальних закладах). Наталія Миколаївна також наголосила на необхідності студентам ознайомитись із Пам'яткою студента, а також із силабусами дисциплін на сайті.

Проректор з юридичної освіти Француз Анатолій Йосипович підкреслив чудову нагоду вільного спілкування адміністрації та студентів, а також те, що Університет попри усі труднощі працює у такий складний та непростий час і працює досить успішно. Він також поділився чудовими результатами Вступної кампанії 2022 до аспірантури та докторантури, адже успіхи у цій сфері формують майбутнє наукове середовище. Анатолій Йосипович також запросив усіх на День відкритих дверей кафедри військової підготовки одного з кращих університетів оборони, де мають змогу проходити курси офіцерів запасу наші студенти.

Наконечна Н.В., проректор з корпоративного управління, продовжила діалог зі студентами і поділилась інформацією про можливості від Асоціації випускників та Центру розвитку кар'єри і надала слово для міні-презентацій колегам:

  • директору Студентського офісу Слепенко Л.В., котра привітала з початком навчального року та нагадала про переваги користування Telegram-помічником;
  • заступниці директора ННІМО Дробиній А.О., яка розповіла про програми мобільності та програми обміну в Університетах Європи (Erasmus+, двосторонні обміни,короткотермінові (до 1 міс) проєкти за обміном), проєкт Buddy KROK для адаптації студентів;
  • виконуючій обов'язки директора департаменту зі студентських питань Гольцевій А.Ю., котра анонсувала майбутні студентські проєкти.

Крім того, під час зустрічі обговорювались результати щосеместрового опитування студентів та управлінські рішення адміністрації щодо опитувань. Після виступів представників адміністрації студенти активно ставили запитання різного характеру, але безперечно важливих для студентської спільноти. По завершенні зустрічі Наталія Василівна вкотре акцентувала увагу на тому, що Університет «КРОК» – це територія чесності, відкритості, антикорупційності та студентоцентрованості.

Щиро вдячні студентам за активну позицію, проявлену під час зустрічі. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю та конструктивний діалог у всіх форматах!

 

Пропонуємо переглянути фотозвітЗустріч адміністрації Університету зі студентським активом / 20.09.2022

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

 

Оновлено: Середа, 21 вересня 2022 11:28
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Зустріч адміністрації зі студентським активом 2022