Меморандум про співпрацю Університету «КРОК» з Управлінням туризму та промоцій КМДА і Київським центром розвитку туризму — Університет «КРОК»

Новини та події

Меморандум про співпрацю Університету «КРОК» з Управлінням туризму та промоцій КМДА і Київським центром розвитку туризму

01 серпня 2023 Новини та події

27 липня 2023 року сталася знаменна подія! Підписано меморандум про співпрацю між Управлінням туризму та промоцій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), комунальним некомерційним підприємством виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) «Київський центр розвитку туризму» та Вищим навчальним закладом «Університет економіки та права «КРОК».

Управління туризму та промоцій представляла Радова Марина – начальник, Київський центр розвитку туризму – Дунас Ірина, в.о. директора, Університет «КРОК» – Мелько Людмила, завідувач кафеди туризму. Документ від Університету «КРОК» підписано президентом закладу – Лаптєвим Сергієм Михайловичем.

Зустріч відбулась на базі Управління туризму та промоцій.

Вже декілька років поєднують партнерські зв’язки кафедру туризму та Управління туризму та промоцій. Активно проводились спільні заходи, а в цьому році студенти 4 курсу спеціальності «Туризм» успішно пройшли виробничу практику на базі Управління і поділилися надзвичайно позитивними враженнями і відгуками, підкресливши високий професіоналізм працівників.

Щиро дякуємо Радовій Марині Сергіївні та всьому колективу Управління туризму та промоцій за щире партнерство, приклад відданності туризму, величезну роботу щодо розвитку туризму у нашому місті, за можливість передачі досвіду молодому поколінню!

* * *

  • Захист виробничої практики студентами спеціальності «Туризм» (прочитати новину)
  • Дружній візит кафедри туризму Університету «КРОК» до Управління туризму та промоцій КМДА (прочитати новину)
  • Круглий стіл з Управлінням туризму та промоцій КМДА (прочитати новину)
Оновлено: П'ятниця, 11 серпня 2023 14:07
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Меморандум про співпрацю Університету «КРОК» з Управлінням туризму та промоцій КМДА і Київським центром розвитку туризму