Дружній візит кафедри туризму Університету «КРОК» до Управління туризму та промоцій КМДА — Університет «КРОК»

Новини та події

Дружній візит кафедри туризму Університету «КРОК» до Управління туризму та промоцій КМДА

24 квітня 2023 Новини та події

14 квітня 2023 року завідувач кафедри туризму Мелько Людмила Федорівна зустрілась із начальником Управління туризму та промоцій Виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) – Радовою Мариною Сергіївною та співробітниками.

На зустрічі обговорювались проблеми туризму в умовах військової агресії, відбувався обмін думками щодо можливостей розвитку туризму у таких складних умовах. Пані Марина розповіла про роль міста Києва у розвитку туризму, про сучасні проєкти, про участь Управління у різних міжнародних туристичних заходах. Пані Людмила зупинилась на особливостях підготовки майбутніх фахівців в сфері туризму в нашому Університеті, про пріоритет практико-орієнтованого навчання.

Варто зазначити, що перед студентами спеціальності «Туризм» Університету «КРОК» ще у червні 2022 р. виступала Растворова Марія Олександрівна – головний спеціаліст Управління, кандидат географічних наук, яка паралельно працює сумісником на кафедрі туризму. Тема виступу «Діяльність органів державної влади щодо розвитку туризму в умовах війни (на прикладі Управління туризму та промоцій Київської міської державної адміністрації)», що відбувся на круглому столі «Практико-орієнтована підготовка фахівців з туризму як запорука відповідального бізнесу. Туризм: виклики й реалії в умовах війни», що організувала кафедра туризму. Виступ справив неймовірне позитивне враження і надихнув усіх учасників на відродження туризму в Україні.

Також на зустрічі колеги поділились враженнями щодо проходження практики нашими студентами. Візит завідуючої кафедрою був якраз в останній день практики. Наші студенти вперше проходили виробничу практику на базі Управління, яка тривала 6 тижнів. Це Кара Олексій (староста даної групи), Кучерявий Євгеній, Коваленко Олег та Попов Павло, студенти 4 курсу (група ТУР-19) освітньої програми «Туризм» спеціальності «Туризм». Було приємно чути, що хлопці справились з усіма поставленими завданнями, відповідально віднеслись до практичної підготовки, представили наш заклад з найкращої сторони і отримали позитивні відгуки про практику і можливість у подальшому звертатись щодо працевлаштування.

Учасники зустрічі домовились про підписання меморандуму про співпрацю між нашими організаціями і про підготовку документів щодо цього.

Надзвичайно важливо при підготовці майбутніх фахівців з туризму опиратись на реальний кращий досвід колег та партнерів, володіти сучасною ситуацією на ринку туристичних послуг, продовжувати дружню партнерську співпрацю для підготовки висококваліфікованих фахівців.

Щиро дякуємо Радовій Марині Сергіївні, усій команді Управління туризму та промоцій за доброзичливу, професійну зустріч, надану можливість проходження практики нашими студентами! Дякуємо за ту величезну роботу, яку здійснює Управління щодо розвитку туризму у таких складних умовах, не дивлячись на зовнішні загрози і виклики, за величезний професіоналізм, закоханість у професію, за оптимізм, що надихає!!!

Оновлено: Понеділок, 24 квітня 2023 17:19
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Дружній візит кафедри туризму Університету «КРОК» до Управління туризму та промоцій КМДА