Відгуки здобувачів про курс «Управління проєктами в ІТ-галузі» — Університет «КРОК»

Новини та події

Відгуки здобувачів про курс «Управління проєктами в ІТ-галузі»

24 квітня 2023 Новини та події

Курс викладався у весняному семестрі 2022-2023 навчального року для здобувачів ІІ курсу освітньої програми «Комп’ютерні науки», група КН-21. (Викладач: д.т.н., професор Валентин Рач).

«Наше життя, як особисте, так і професійне, більшою мірою будується на проєктах. Навіть не усвідомлюючи, ми реалізуємо себе в них і через них. Тому вивчення цієї дисципліни є досить доречним і для професійного, і для особистого життя».

«По завершенню курсу хочу окремо підкреслити, що матеріал подається таким чином, що вивчається базове управління проєктами, яке можна використовувати у будь-якій галузі, а не лише в IT».

«Хочу зазначити, що матеріал курсу є чіткий і структурований. Це полегшує сприйняття інформації, особливо завдяки поясненням викладача. Проте, на мій погляд, певно був єдиний негативний момент: не було обов’язкової здачі завдань за кожною темою. Завдання подавалось за бажанням здобувачів. Чітке засвоєння матеріалу відбувалось саме після практики, а не після лекції. Можливо, це впливало на результати проходження тестувань за темою попередньої лекції. Проте це не завадило мотивованим здобувачам на основі здобутих знань розробити і успішно захистити власні проєкти. Наприклад, можемо побачити повністю завершений і втілений в життя проєкт Пономаренко Юрія, присвяченого розробленню автоматичної лазерної указки, яка «грає» з котами безпечним лазером кожні 2-4 години для покращення здоров’я котів і зменшення безладу в квартирі».

«Завдяки інформації, яка надається у цій дисципліні, ми набули знання базових особливостей та сутності управління проєктами, навчились правильно їх планувати і чітко формулювати власні судження щодо якості проєктів під час їх публічного захисту. Ці уміння ми зможемо використовувати в подальшому під час праці над власними та командними проєктами».

Автор колекції відгуків
Пломаділ Тетяна (КН-21)

Оновлено: Понеділок, 01 травня 2023 16:53
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Відгуки здобувачів про курс «Управління проєктами в ІТ-галузі»