«Вільний мікрофон» – слова вдячності випускників-фінансистів — Університет «КРОК»

Новини та події

«Вільний мікрофон» – слова вдячності випускників-фінансистів

26 червня 2023 Новини та події

Випускники-фінансисти продовжуть невпинно дякувати та залишати позитивні відгуки про своє навчання в Університеті «КРОК».

«Університет «КРОК» відомий своїм високим рівнем освіти та академічною доброчесністю. Тут є широкі можливості для розвитку, включно з сучасними освітніми програмами, доступом до різних інформаційних ресурсів і сучасного обладнання. Компетентний викладацький склад кафедри сприяє активному обміну думками та стимулює до досягнення успіху.
Навчання в Університеті відкриває широкі перспективи для майбутньої фінансової кар’єри та особистого фінансового зростання»,
Кирило Іванов.

«У цьому році я закінчила навчання і не помилилась з вибором. Для мене Університет «КРОК» – це найкращий заклад. Упродовж усього навчання з нами ділились знаннями та практичним досвідом високопрофесійні викладачі.
Перевагою навчання на освітній програмі «Фінанси, банківська справа та страхування» є те, що вона включає не лише теоретичні, але і практичні кейси. На мою думку, викладачі кафедри справжні професіонали, які завжди допомагають та підтримують студентів. Не зважаючи на складні умови, онлайн навчання було досить зручним для мене.
Щиро дякую викладачам кафедри за отриманні знання та професійну організацію процесу навчання», 
Наталія Костенко.

 

Оновлено: Вівторок, 27 червня 2023 20:15
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » «Вільний мікрофон» – слова вдячності випускників-фінансистів