Нова генерація управлінців відкриває горизонти комунікації — Університет «КРОК»

Новини та події

Нова генерація управлінців відкриває горизонти комунікації

26 червня 2023 Новини та події

Здобувачі І-го курсу магістерського рівня ОП «Менеджмент організацій» та «Управління закладами освіти» отримали цінний досвід та сертифікати, пройшовши два важливих курси з комунікації. Ініціатива проходження курсів належить старшому викладачу кафедри управлінських технологій, Малій І.Б.

За допомогою платформи Кампстер група здобувачів пройшла сертифікований курс «Асертивна комунікація», який дозволив їм оволодіти навичками ефективного та впевненого спілкування. Крім того, здобувачі також успішно завершили сертифікований курс «Комунікація»від Асоціації «Культура і Креативність».

Курси надали здобувачам магістерського рівня можливість розширити свої знання та навички у сфері комунікації, що є надзвичайно важливим аспектом для успішного управління. Вони отримали не лише сертифікати, що підтверджують їхню компетентність, а й розвинули навички soft skills, які є ключовими для будь-якого менеджера та лідера.

Команда кафедри управлінських технологій Університету «КРОК» висловлює своє задоволення щодо активності та зацікавленості здобувачів у проходженні цих курсів і наголошує на важливості постійного професійного розвитку та підвищення навичок та компетенції здобувачів. Відкритість до нових можливостей та активна участь у таких програмах свідчать про глибоке розуміння значення комунікації у сучасному управлінському середовищі.

Сертифікація та поглиблення навичок комуні кації є важливим кроком у підвищенні якості освіти та підготовки майбутніх керівників.

Так тримати, КРОКуємо разом далі!

 

 

 

 

Оновлено: Понеділок, 26 червня 2023 16:29
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Нова генерація управлінців відкриває горизонти комунікації