«Вільний мікрофон» - слова вдячності випускників-фінансистів ФІН-19 улюбленій кафедрі! — Університет «КРОК»

Новини та події

«Вільний мікрофон» - слова вдячності випускників-фінансистів ФІН-19 улюбленій кафедрі!

26 червня 2023 Новини та події

Друзі, ми оголошуємо невеличкий цикл приємних слів від випускників-фінансистів. І сьогодні слова вдячності лунають на адресу Університету «КРОК» та нашій чудовій кафедрі національної економіки та фінансів: завідувачу проф. Віктору Грушку, проф. Ігорю Румику, доц. Світлані Плетенецькій, доц. Володимиру Кузьмінському, доц. Ользі Чумаченко, доц. Марині Рудій, доц. Ользі Ромашко, старшому методисту Галині Перепелиці. Безмежно Вам вдячні за отримані знання, допомогу та підтримку!

Індивідуальні подяки групи ФІН-19 Університету та кафедрі:

«Навчаюся в Університеті «КРОК»з 2019 року. З цього часу вивчив багато цікавих дисциплін. Проводились різні заходів на цікаві теми. Вважаю, що Університет КРОК надає реальні можливості гарної кар’єри та майбутнього професійного зростання», - Артур Браславський.

«Студенти Університету «КРОК» мають можливість отримати якісну освіту, оскільки тут працюють висококваліфіковані викладачі, маю на увазі Кафедру національної економіки та фінансів, і сучасну інфраструктуру. Викладання ведеться як українською, так і англійською мовами, що створює можливості для міжнародного стажування. Навчання в Університеті сприяє розвитку аналітичних здібностей і критичного мислення, навичок комунікації та лідерського потенціалу», - Владислав Добровольський.

 

 

Оновлено: Понеділок, 26 червня 2023 21:25
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » «Вільний мікрофон» - слова вдячності випускників-фінансистів ФІН-19 улюбленій кафедрі!