Святкова церемонія зарахування першокурсників — Університет «КРОК»

Новини та події

Святкова церемонія зарахування першокурсників

04 жовтня 2022 Новини та події

Посвята в студенти — це святкова церемонія зарахування першокурсників до закладу вищої освіти, адже саме в цей день вони отримують студентські квитки!

30 вересня 2022 року в Університеті «КРОК» відбулась Посвята у студенти Університету. У святковій урочистій атмосфері ректор Університету Андрій Миколайович Кучко привітав усіх тих, хто долучився до лав великої родинної корпорації «КРОК». За традицією, що склалась на юридичному факультеті, після офіційної церемонії, студенти та батьки продовжили знайомство в читальній залі з адміністрацією та викладачами факультету.

Свої щирі побажання майбутнім юристам передав проректор з навчальної роботи (юридична освіта) Анатолій Йосипович Француз та наголосив, що тепер на них лежить велика відповідальність, адже вони стали на шлях до здобуття почесного статуса правника. Наталія В'ячеславівна Степаненко, декан факультету, додала у своїй вітальній промові: «Ви робите перші, впевнені кроки у своєму професійному зростанні. А я, зі свого боку, робитиму усе, аби вас підтримати та полегшити цей шлях. Успіхів, натхнення та нових здобутків!».

Вікторія Вікторівна Корольова, заступник декана, побажала першокурсникам бути наполегливими в отриманні знань.

У чудовій родинній атмосфері кожен розповів про свої захоплення та вподобання... Тож вперед, до нових здобутків, шановні першокурсники!

Оновлено: Вівторок, 04 жовтня 2022 17:12
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Святкова церемонія зарахування першокурсників