Університет «КРОК» – можливості для кожного студента — Університет «КРОК»

Новини та події

Університет «КРОК» – можливості для кожного студента

19 липня 2018 Новини та події

З 12 липня 2018 року Університет «КРОК», як і всі заклади вищої освіти України, розпочав приймати від вступників документи для вступу.

Під час вибору закладу вищої освіти вступники зазвичай керуються цілою низкою критеріїв, серед яких і можливості для професійного розвитку та самореалізації.

Університет «КРОК» — кращий приватний університет України! І це дійсно так, Університет вже четвертий рік поспіль посідає перше місце серед приватних закладів вищої освіти та є одним із найпопулярніших закладів вищої освіти України серед вступників.

Це не секрет, що Університет «КРОК» багато в чому перший. Ось лише кілька прикладів:

  • перший в Україні випуск спеціалістів з приватної детективної діяльності;
  • «PROF CLUB» – перший профорієнтаційний клуб в Україні;
  • перша в Україні магістратура з підготовки фахівців з управління фінансово-економічною безпекою;
  • перший в Україні вищий навчальний заклад ІV рівня акредитації, який впровадив систему управління якістю – Total Quality Management (TQM).

У чому ж секрет? Напевне, в тому, що слава про Університет «КРОК» вже давно попереду нього. Позитивні відгуки про Університет поширюють випускники, батьки студентів, викладачі, їхні рідні, друзі та сусіди.

В Університеті «КРОК» завжди приділяють велику увагу корпоративним традиціям, які створюють атмосферу родинності, тож не дивно, що тут навчаються цілими поколіннями – батьки, діти, брати та сестри. Тому й було започатковано 2014 року в Коледжі економіки, права та інформаційних технологій відзнаку «Вірність КРОКу». І хоч освіта в Університеті лише на контрактній основі, проте кожен пункт договору, який підписує майбутній студент, є непорушним.

Університет завжди був і залишається чудовим місцем можливостей для професійного та особистісного розвитку. Підтвердженням цьому є ціла низка тих проектів та івентів, які тут відбуваються і де кожен щось знайде до душі:

Програми обміну

Професійний та особистісний розвиток

Працевлаштування

Стипендії

Культурно-мистецьке життя студентів

Обирайте найкраще – вступайте до Університету «КРОК», оскільки не скористатися можливостями, які з'являються, є найбільшою помилкою у житті.

Оновлено: Середа, 25 липня 2018 13:07
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Університет «КРОК» – можливості для кожного студента