Вистава «Через призму думок» — Університет «КРОК»

Новини та події

Вистава «Через призму думок»

11 травня 2018 Новини та події

10 травня 2018 року в актовій залі Університету «КРОК» відбулася вистава, присвячена Дню пам'яті та примирення, з нагоди 73-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Чому вистава отримала саме таку назву? Автори відповідають, що через призму думок кожного героя хотіли ще раз розповісти про війну, яка калічить людські долі, хотіли ще раз наголосити на вагомій ролі кожного її учасника: від рядового солдата до генерала, від вченого до медсестри на передовій фронту.

Глядачі пройнялися атмосферою, яка панувала під час вистави та насолодилися грою зіркового складу Театральної студії Університету «КРОК»: Анни Шупило (випускниці 2018 року), Ірини Мельник (випускниці 2018 року), Альони Карпенко (випускниці 2015 року), Отарі Векуа (випускника 2014 року), Дениса Мігаля (випускника 2009 року), Александра Карапетяна (випускника 1999 року). Режисер-постановник вистави – Роман Дубенський (випускник 2014 року), звук – Ключкей Влад (студент Коледжу), світло – Юрій Петричко (студент Коледжу).

Ректор Університету Сергій Михайлович Лаптєв запропонував вшанувати хвилиною мовчання пам’ять тих, хто не дожив до цього дня, але своїм подвигом наблизив перемогу.

Після вистави члени Студентської ради з гордістю поклали квіти до меморіальної дошки на честь пам’яті Володимира Володимировича Копєйчикова, героя Другої світової війни, який працював на посаді професора та завідувача кафедри теорії та історії держави і права в Університеті «КРОК» та до пам'ятної дошки героям сучасності Родіону Добродомову та Станіславу Дерев'янку – студенту «КРОКу» та випускнику Київського ліцею бізнесу, які віддали життя за Україну.

Висловлюємо щиру подяку Театральній студії Університету «КРОК» за підготовку вистави «Через призму думок», яка ще раз змусила всіх присутніх пригадати історії кривавих років війни, щоб усі прийдешні покоління і надалі могли рухатися впевнено вперед, пам’ятаючи про помилки минулого та не повторюючи їх у майбутньому.

Оновлено: Понеділок, 14 травня 2018 11:08
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Вистава «Через призму думок»