Всесвітній день медичної сестри — Університет «КРОК»

Новини та події

Всесвітній день медичної сестри

12 травня 2018 Новини та події

12 травня у багатьох країнах світу відзначається Всесвітній день медичної сестри.

Хоча фактично святу медичної сестри вже понад сто років, офіційний статус воно отримало в 1971 році. День було обрано не випадково — це дата народження Флоренс Найнтінгейл, яка організувала першу службу сестер милосердя під час Кримської війни (1853-1856).

Світ так влаштований, що деякі професії вмирають – їх замінюють комп'ютери або машини. Однак є ті професії, які завжди були і завжди будуть. У першу чергу, це робота медсестер. Догляд за хворими людьми потрібен завжди, і ніякий робот не впорається з цим складним завданням.

У 2018 році в Університеті «КРОК» з'явились нові спеціальності, серед яких і спеціальність «Медсестринство». Навчально-науковий інститут медицини Університету «КРОК» запрошує на навчання усіх, хто бажає здобути рівень висококваліфікованого медичного працівника, який здатен виконувати управлінські функції з можливісттю успішного працевлаштування, професійного росту та започаткування приватної медичної практики.

У Всесвітній день медичної сестри щиро вітаємо всіх медсестер та бажаємо, щоб їхні уколи були завжди безболісними, перев’язки легкими, а пацієнти терплячими.

 

 

 

Оновлено: Понеділок, 14 травня 2018 19:28
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Всесвітній день медичної сестри