Подорожі у часі – Фантастика-КРОК — Університет «КРОК»

Новини та події

Подорожі у часі – Фантастика-КРОК

08 квітня 2024 Новини та події

01 квітня 2024 року відбулася зустріч гуртка «Фантастика-КРОК (клуб шанувальників фантастики)», де відбулося запальне обговорення можливості подорожей у часі в літературі та кінематографії. Учасники активно дискутували про книги «Спадок професора Пулюя», «Фактор світу»сучасного автора-фантаста Сілівра Ігора Володимировича та «Інститут шляхетних убивць» Валерії Малахової.

Під час зустрічі виникла цікава дискусія про ефекти метелика та Мандели, теорію відносності, а також були згадані видатні автори фантастики, такі як Айзек Азімов та Герберт Уеллс. Кожен з учасників доєднався до обговорення, виклавши свої власні погляди щодо мандрівок у часі.

До засідання гуртка завітали студентки кафедри міжнародних відносин та журналістики, а саме Кравець Вікторія Володимирівна та Костюченко Даніїла Олегівна. Їхня активна участь відображає те, що гурток поєднує різноманітні спеціальності університету «КРОК» та відображає багатогранність кожного з учасників.

Наступне засідання гуртка заплановано на 6 травня у читальній залі о 15:00. Тема наступної зустрічі – «Візуалізація». Під час дискусії згадаємо про RPG стиль та серіал «Мистецтво меча онлайн».

Запрошуємо всіх зацікавлених приєднатися до обговорення!

 

 

Оновлено: Середа, 10 квітня 2024 16:47
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Подорожі у часі – Фантастика-КРОК