Екологічний клуб «ЛОТОС» у Туріба University: Інноваційні навчальні програми та співпраця з Erasmus+ — Університет «КРОК»

Новини та події

Екологічний клуб «ЛОТОС» у Туріба University: Інноваційні навчальні програми та співпраця з Erasmus+

09 квітня 2024 Новини та події

У сучасному світі, де питання екології стають все актуальнішими, розвиток груп і ініціатив, спрямованих на збереження природи та популяризацію сталого способу життя, набуває великої вагомості. Один із прикладів такої активності – екологічний клуб однодумців «ЛОТОС», що діє в Університеті «КРОК» і завдяки проєкту Erasmus+ «Синергія освітніх, наукових, управлінських та промислових компонентів для управління кліматом та запобігання зміні клімату / CLIMAN» розвиває напрям кліматичного менеджменту.

04 березня 2024 року стало важливою датою для команди «ЛОТОСу», оскільки саме тоді вони розпочали активне навчання в Університеті Туріба, завдяки співпраці з програмою Erasmus+ «Синергія освітніх, наукових, управлінських та промислових компонентів для управління кліматом та запобігання зміні клімату/CLIMAN». Це стало можливим завдяки проєкту Climan, який дозволяє студентам отримувати нові знання та навички у сфері екології та сталого розвитку.

Під час перших днів навчання представники «ЛОТОСу» мали можливість зустрітися з викладачами та студентами Університету Туріба, дізнатися більше про управління кліматом та аспекти сталого розвитку. Лекції, проведені Маргаритою Платаче та іншими викладачами, дозволили учасникам зрозуміти важливість сталості в сучасному світі та використовувати свої знання на практиці.

Крім навчання, студенти відвідали центр Риги, відкривши для себе її чудову архітектуру та визначні місця. Також вони вчилися використовувати свої софт-скіли на максимум, використовуючи їх для розв’язання актуальних проблем регіону Балтійського моря.

У подальшому програма навчання включала лекції про емоційний інтелект, стійкі бізнес-моделі та способи зробити Латвію енергетично незалежною від Росії. Студенти також відвідали музей окупації в Ригі та екскурсію на станцію сортування та переробки сміття, де дізналися про способи оптимізації роботи станції.

Важливим кроком для команди стала можливість провести інтерв'ю з працівниками різних структур та закладів, проаналізувати шляхи вирішення проблем екологічної стійкості та поділитися знаннями та досвідом з іншими учасниками програми. Заключним етапом навчання стала презентація робіт команди перед іншими студентами та викладачами. Це була велика можливість продемонструвати свої знання та розвиток під час програми.

Активна участь у програмі Erasmus+ та співпраця з Turiba University дозволили команді «ЛОТОС» не лише отримати нові знання, а й поділитися своїм досвідом та навичками з іншими студентами. Така ініціатива стає важливим кроком у формуванні свідомих громадян та популяризації екологічного способу життя серед молоді.

Проєкт співфінансується Програмою Європейського Союзу Еразмус +.  

Оновлено: П'ятниця, 12 квітня 2024 15:33
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Екологічний клуб «ЛОТОС» у Туріба University: Інноваційні навчальні програми та співпраця з Erasmus+