Нас багато, ми навчаємося, і нас не подолати — Університет «КРОК»

Новини та події

Нас багато, ми навчаємося, і нас не подолати

12 травня 2023 Новини та події

В нашій університетській родині якісне поповнення – вже з понеділка магістри нового набору розпочинають своє навчання у навчально-науковому інституті інформаційних та комунікаційних технологій. А 11 травня 2023 року відбулася організаційна онлайн-зустріч із керівниками відповідних служб та викладачами Університету «КРОК».

Зокрема, розпочала зустріч Літвін Наталія Миколаївна - перший проректор, яка привітала здобувачів вищої освіти та розповіла про можливості особистого розвитку та про побудову власної освітньої траєкторії здобувачів. Продовжив привітання Мічківський Сергій Миколайович - завідувач кафедри комп'ютерних наук, який ознайомив із освітньою програмою та навчальним планом. Професор кафедри математичних методів та статистики – Орлова-Курилова Ольга Володимирівна – привіталася та запропонувала наукову співпрацю в рамках підготовки до випускної кваліфікаційної роботи(ВКР). Директор Центру дистанційного навчання, а також доцент кафедри комп'ютерних наук – Троцько Володимир Валентинович – розповів та продемонстрував можливості платформи Moodle. Завершував виступ Лукутін Олег Валерійович - старший викладач кафедри комп'ютерних наук, який зацікавив здобувачів можливостями обраної спеціальності в контексті Agile – гнучка розробка програмного забезпечення — клас методологій розробки програмного забезпечення, що базується на ітеративній розробці, в якій вимоги та розв'язки еволюціонують через співпрацю між багатофункціональними командами здатними до самоорганізації.

Зустріч відбувалась в досить жвавому форматі: здобувачі невпинно ставили запитання за правилом піднятої руки та безпосередньо у чаті наради. На всі поставлені запитання отримували вичерпні відповіді.

Оновлено: П'ятниця, 12 травня 2023 18:54
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Нас багато, ми навчаємося, і нас не подолати