Воркшоп «Дуальна освіта: баланс між навчанням і практикою» — Університет «КРОК»

Новини та події

Воркшоп «Дуальна освіта: баланс між навчанням і практикою»

06 грудня 2022 Новини та події

02 грудня 2022 року у рамках Міжнародного проєкту «Інтеграція дуальної вищої освіти в Молдові та Україні / COOPERA. Еразмус+» відбувся воркшоп «Дуальна освіта: баланс між навчанням і практикою».

У воркшопі взяли участь представники робочої групи Міжнародного проєкту, стейкхолдери та студенти.

Перший проректор Наталія Літвін розпочала воркшоп, завідувач кафедри міжнародних відносин та журналістики Неля Момот розповіла про особливості дуальної освіти в Університеті «КРОК» на спеціальності «Журналістика». Директор Центру розвитку кар’єри Олександр Карлов та його помічник Павло Лебедєв презентували можливості надання практичних майданчиків для тих студентів, хто побажає навчатися за дуальною формою.

Під час зустрічі студентка 4-го курсу спеціальності «Журналістика» Шурло Анастасія поділилася досвідом навчання вже другого семестру поспіль у співпраці зі стейкхолдером телеканалом «Україна Інформ». Вона розповіла про свою співпрацю з наставником телеканалу, як проходить перезарахування її результатів на випусковій кафедрі. Студенти, які долучилися до воркшопу, мали можливість поспілкуватися з учасниками проєкту.

Тож, сподіваємося, що дуальна освіта – це інноваційний формат навчання, що пропонує Університет «КРОК», який відкриває нові можливості студентам набути практичних умінь безпосередньо в умовах виробництва.

Оновлено: Середа, 15 листопада 2023 10:59
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Воркшоп «Дуальна освіта: баланс між навчанням і практикою»