Підтримуюча зустріч-консультація для магістрантів — Університет «КРОК»

Новини та події

Підтримуюча зустріч-консультація для магістрантів

29 листопада 2022 Новини та події

Зараз всі ми проживаємо в непростий час та кожен з нас проходить надзвичайно важкі випробування для нашої психіки. Постійне перебування під загрозою життя, нестабільність довкола, руйнування звичного плину життя – все це сильно дестабілізує та заважає виконувати звичні завдання життя.

Написання курсових та дипломних робіт завжди було тою справою, яка забирала багато ресурсу у студентів. І саме підтримка оточуючих – це той ключ та ресурс до наповнення здатності подолати труднощі.

Кафедра психології це розуміє та підтримує студентів усіма можливими способами. Саме тому командою інституту психології Університету «КРОК» було проведено підтримуючу зустріч-консультацію для магістрантів щодо написання курсових та дипломних робіт. Всі охочі мали змогу отримати відповіді на запитання та слова підтримки, незважаючи на відсутність світла. На зустрічі були озвучені ключові моменти написання робіт, а відповіді на питання можна було поставити письмово до зустрічі та потім переглянути відповідь у записі зустрічі. Продовжувати робити те, що кожен з нас робив та підтримувати один одного – це ті супер сили, які є у кожного з нас.

Бережімо одне одного!

Оновлено: Вівторок, 29 листопада 2022 21:26
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Підтримуюча зустріч-консультація для магістрантів