Нові підходи до розуміння сучасних фінансових концепцій — Університет «КРОК»

Новини та події

Нові підходи до розуміння сучасних фінансових концепцій

03 червня 2022 Новини та події

Нині відбувається перехід від постіндустріального і постінтернетного суспільства до суспільства цифрового, побічні ефекти якого змінюють власне людські комунікації на людино-машинні, які в свою чергу радикально змінюють природу влади, насильства і справедливості у суспільстві. Поступово, з утвердженням соціального типу «гомо інформатикус», світ крок за кроком робиться безпечним для техніки і небезпечним для людей, співтовариств і екосистем. Хаотичні нелінійні процеси в суспільстві мають вирішальний вплив на життя сучасної людини.

Кафедра національної економіки та фінансів не залишається осторонь проблем осмислення та побудови освітніх програм з врахуванням викликів сьогодення, осучаснення змістовної частини базових фінансових концепцій. Дисципліни «Корпоративне управління та безпека бізнесу», «Фінансові ринки», «Актуальні проблеми теорії фінансів» акцентують увагу на новітніх питаннях управління компаніями, створення перших студентських стартапів. Університет – це найкраще середовище для здійснення початкових кроків щодо їх реалізації. Протягом навчання є можливість розвивати свої наукові та інженерні доробки, втілювати ідеї майбутніх бізнес-проєктів у курсових роботах на основі використання Lean-підходу та принципу Fail fast.

Методика навчання, яку пропонує Кафедра національної економіки та фінансів, заснована на наступних принципах:

  • використання реальних прикладів з досвіду роботи провідних компаній;
  • аналіз практичних ситуацій, характерних для компаній з різноманітною специфікою;
  • застосування передового міжнародного досвіду;
  • використання спеціально складених збірників учбових матеріалів і практичних завдань, які моделюють розробку бюджету корпорації.

Для молодих підприємців дуже важливо починати отримувати такий досвід і навички якомога раніше, протягом періоду навчання в Університеті «КРОК», коли студенти не обтяжені додатковими обов’язками, мають простір для роботи з командою. Легкий доступ до «інтелектуальних» ресурсів університету є найбільш безпечним для перших спроб в інноваційному підприємництві.

Ольга Чумаченко

Оновлено: П'ятниця, 03 червня 2022 19:14
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Нові підходи до розуміння сучасних фінансових концепцій