Майстер-клас «Як створити резюме, щоб отримати роботу?» — Університет «КРОК»

Новини та події

Майстер-клас «Як створити резюме, щоб отримати роботу?»

06 червня 2022 Новини та події

Як знайти роботу своєї мрії? Які зробити перші кроки? З чого почати? Мабуть, спочатку необхідно вміти оцінювати свої можливості і навчитись створювати резюме.

Саме майстер-клас на тему «Резюме: покрокова інструкція. Як створити резюме, щоб отримати роботу» запропонувала студентам 1 курсу спеціальності «Туризм» Якименко Анастасія – кар’єрна консультантка, коуч, співробітниця компанії «GlobalLogic Ukraine». Захід відбувався у рамках навчально-ознайомчої практики.

Пані Анастасія вже вкотре вчить майбутніх фахівців з туризму створювати резюме, що стало доброю традицією на кафедрі туризму. Була розглянута структура резюме, надавались вимоги до написання та цінні поради досвідченого фахівця. Також студенти познайомились з видами співбесід, як готуватися до співбесіди при прийомі на роботу.

У вигляді практичної вправи студентам було запропоновано розказати про себе. Пані Анастасія, як досвідчений психолог, кожному надала поради та запропонувала всім бажаючим надіслати власне резюме для корекції.

Окрім цього, майбутні фахівці з туризму обговорили тему «Розвиток яких навичок важливий у період війни та як вони допоможуть працевлаштуватись».

Студенти у відгуках поділились своїми думками щодо заходу, ось деякі з них: «Сьогоднішня зустріч була максимально продуктивною, Дуже цікаво було послухати професіонала Анастасію Вікторівну, яка знає свою роботу, дійсно від щирого серця любить спілкуватися зі студентами, ділитися своїм досвідом, давати поради. Цінними були поради щодо вивчення мов. Дуже дякую Вам за можливість здобувати знання з освіченими людьми та професіоналами своєї справи» (Рогова Анастасія, Тур-21).

«Мені сподобалась відкритість спікера, те як вона мотивувала і як взаємодіяла з нами. Завдяки їй я змогла проаналізувати себе. Також я дуже вдячна вам за можливість спілкуватися з такими «зарядженими» людьми» (Левківська Ганна, Тур-21).

«Надзвичайно цікава зустріч! Захоплений Анастасією! Її чесність і професіоналізм вражають, видно, що вона любить свою роботу і хоче нам допомогти знайти і полюбити нашу. Анастасія поділилася своїм унікальним досвідом і враженнями. Дуже цінний співробітник і друг. Сподіваюсь, що ще зустрінемося. Дякуємо і Вам Людмило Федорівно за те, що запросили на цю зустріч!» (Крамаренко Микола, Тур-21).

Щиро дякуємо пані Анастасії за багаторічну плідну співпрацю, глибокий професіоналізм та відданість справі !!!

Оновлено: Понеділок, 06 червня 2022 14:04
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Майстер-клас «Як створити резюме, щоб отримати роботу?»