Tеens' Skills-Up Club — Університет «КРОК»

Новини та події

Tеens' Skills-Up Club

03 червня 2022 Новини та події

У наш час важливі не тільки освіченість та інтелект, а й уміння генерувати нові ідеї, знаходити нестандартні шляхи вирішення проблем. Людству необхідно постійно вдосконалюватися і ставати кращою версією себе.

Саме тому на V-му засіданні лідери Коледжу, які є учасниками ініціативи команди EducationUSA, за проєктом «Теens' Skills-Up Club» з’ясовували для себе, наскільки для справжнього лідера важлива ініціативність, де черпати натхнення для створення шалених ідей? Чи можна підвищити креативність? Команда Клубу Фахового коледжу Університету «КРОК» дізналися більше про креатив, успіх та шалені ідеї на онлайн-зустрічі «Креативність, оригінальність та ініціативність » Студенти дійшли висновку, що неможливо отримати результат без вміння виходити за рамки, поєднувати між собою найнесподіваніші речі (що і є ознаками креативності). Креативні лідери надають перевагу новаторським рішенням, відрізняються оригінальністю поглядів, гнучкістю і конструктивністю дій у нестандартних ситуаціях, незалежністю суджень.

Для лідерів важливо цінувати творчий підхід в інших людях, створювати умови для творчого прояву ініціативи. Вони настирливі у виконанні завдань, прагнуть вчитись на помилках і готові ризикувати. Креативні керівники роблять працю яскравішою, цікавішою, перетворюючи усе на щось нове і неповторне. Студенти отримували під час зустрічі позитивні емоції, ділилися своїми ідеями та пропозиціями.

А тепер вже з нетерпінням чекають наступного, шостого заняття!!!

Оновлено: П'ятниця, 03 червня 2022 18:54
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Tеens' Skills-Up Club