Практика як важлива складова підготовки фахівців з туризму — Університет «КРОК»

Новини та події

Практика як важлива складова підготовки фахівців з туризму

07 липня 2021 Новини та події

Туризм і практико-орієнтоване навчання – це неподільні речі в Університеті «КРОК». Зустрічі з фахівцями тривають протягом усього навчального року, а на завершення – «занурення» у професію під час практики.

Протягом квітня-травня студенти 1-3 курсів спеціальності «Туризм» успішно пройшли практику, не дивлячись на сучасні виклики, пов’язані з пандемією.

Хоча практика 1-3 курсів проходила в режимі онлайн, вона була надзвичайно змістовною та цікавою, і сприяла формування професійних компетентностей майбутніх фахівців з туризму.

Студенти знайомились з діяльністю туристичних та готельних підприємств, були учасниками професійних студій, онлайн-екскурсій, вебінарів, круглих столів.

Студенти 1 курсу проходили навчально-ознайомчу практику, яка тривала цілий місяць. Вони знайомились з туристичними підприємствами та готелями, вивчали музейну спадщину України та світу, стали активними учасниками віртуальних екскурсії на платформі Google Arts & Culture, активно залучилися до курсової підготовки на платформі «Освітній Хаб м. Києва», вчились готувати резюме. Найбільш активно себе проявили Абросіна Анастасія, Артюхова Софія, Івасюк Олександр, Киценко Анастасія, Нагайнікова Катерина, Подерня Аліна, Орел Яна. Керівник практики – Мелько Людмила Федорівна – завідувач кафедри туризму, к.пед.н., доцент.

Продовжилось знайомство з діяльністю туристичних та готельних підприємств і для студентів 2 та 3 курсів під час навчальної практики.

Cтуденти 2 курсу також досліджували туристичні можливості України, Києва, країн масового туризму, пройшли мінімум по три онлайнкурси на платформі УАТА (Української асоціації турагенств), серед яких Туреччина/Єгипет/Таїланд, Греція/Італія/Чорногорія, Андорра та ін. На захисті представили групові презентації та виступи. Найбільш активно проявили себе, особливо під час підготовки та захисту групової презентації, Кара Олексій, Гома Дар’я, Горіна Юлія, Кнаус Дар’я, Леурда Інна, Плисенко Павло, Макуха Валерія, Сивашенко Юлія, Юрченко Владислав, Хвалинський Іван. Плисенко Паша підготував надзвичайно креативний відео-відгук на онлайн-курс УАТА. Керівники практики – Міхо Олена Іванівна – доцент кафедри туризму, Гаврилюк Світлана Павлівна – к.е.н., доцент, доцент кафедри туризму.

Студенти 3 курсу під час навчальної практики знайомились з туристичним потенціалом Києва та інших регіонів України, з діяльністю туристичних та готельних підприємств, вчились складати оцінку туристичних ресурсів регіонів за відповідними методиками, складати характеристику туристичного або сервісного підприємства, рецензію на туристично-краєзнавчий маршрут, робили спробу створити відеоролик про туристичний об’єкт. Найбільш активними були Таран Вірсавія, Матко Юлія, Бовтун Альона, Мельниченко Крістіна, Ус Крістіна, Шаповал Катерина. Керівник практики – Уварова Ганна Шевкетівна – заст. зав.кафедри туризму, к.пед.н., доцент.

Щиро дякуємо нашим друзям, колегам, партнерам, туроператору «Сакумс», туроператору «Експрес-Вояж», готелю «Reikartz Hotel Group», готелю «Хаятт», Управлінню туризму та промоцій Київської міської ради (КМДА) за участь у практико-орієнтованій підготовці студентів!!!

Щиро дякуємо Центру розвитку кар’єри Університету «КРОК», Карлову Олександру Федоровичу – директору та Якименко Анастасії Вікторівні – кар’єрному консультанту, за активне сприяння та допомогу в організації практики!!!

Щиро дякуємо за організацію та проведення практики усім керівникам практичної підготовки студентів!!! Щиро дякуємо студентам за активність!!! Так тримати!!!

Більш детально можна ознайомитися із заходами практики тут:

Оновлено: Середа, 07 липня 2021 17:52
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Практика як важлива складова підготовки фахівців з туризму