Другий вебінар від готелю Reikartz Hotel Group для майбутніх фахівців з туризму — Університет «КРОК»

Новини та події

Другий вебінар від готелю Reikartz Hotel Group для майбутніх фахівців з туризму

31 травня 2021 Новини та події

18 травня 2021 року студенти 1-3 курсів спеціальності «Туризм» під час практики в режимі online долучилися до другого онлайн-вебінару від Reikartz Hotel Group на тему: «Принципи роботи служби прийому та розміщення на прикладі готельно-ресторанної мережі Reikartz Hotel Group».

Спікером вебінару виступила Юлія Кащенко – спеціаліст з навчання і адаптації готельно-ресторанної мережі Reikartz Hotel Group, яка познайомила студентів із мережею компанії, основними службами готелю, з особливостями роботи служби прийому та розміщення, перевагами роботи в Reikartz для співробітників.

У креативній і насиченій програмі онлайн-вебінару були обговорені питання щодо вимог та завдань роботи портьє, внутрішніх стандартів роботи персоналу, зокрема «Стандарт роботи служби прийому і розміщення гостей і рекомендації по адптації стандрта», «Базові знання співробітників Reikartz Hotel Group», «Стандарт Програми лояльності Reikartz Hotel Group» та ін.

Формуванням необхідних навичок та компетентностей в готелі займається навчальний центр, що організовує курси для робочих професій (портьє, покоївка, офіціант, кухар), а також є можливість пройти Винний курс Рейкарц і отримати професію сомельє. У готелі створені всі умови для започаткування побудови кар’єри у період студентського життя.

Студенти активно брали участь в обговоренні у чаті, ставили багато запитань, продемонстрували глибоку зацікавленість темою.

Кафедра туризму вдячна Юлії Кащенко за змістовну презентацію, професіоналізм, вміння зацікавити молодь! Дякуємо усім студентам та викладачам за активну участь!!!

Щиро дякуємо Ірині Магалецький – керівнику відділу навчання Reikartz Hotel Group, та працівникам готелю за організацію заходу та щире партнерство! Висловлюємо вдячність за організацію зустрічі Карлову Олександру Федоровичу – директору Центру розвитку кар’єри!!!

Оновлено: Понеділок, 31 травня 2021 15:31
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Другий вебінар від готелю Reikartz Hotel Group для майбутніх фахівців з туризму