Онлайн-презентація готелю «Хаятт» для майбутніх фахівців з туризму — Університет «КРОК»

Новини та події

Онлайн-презентація готелю «Хаятт» для майбутніх фахівців з туризму

19 травня 2021 Новини та події

7 травня 2021 року студенти 1 курсу спеціальності «Туризм» стали учасниками надзвичайно професійної онлайн-презентації від готелю «Хаятт».

Захід відбувся під час навчально-ознайомчої практики. Спікер зустрічі Ольга Удовенко – HR готелю «Хаят», глибоко і змістовно представила студентам готельне підприємство, розказала про мережу у світі, представила команду, зупинилась на особливостях діяльності підприємства.

До заходу також долучилась Оксана Ковальчук – HR директор готелю «Хаятт», яка поділилась багаторічним досвідом, розказала про особливості підбору персоналу, поділилась враженнями від спілкування з гостями готелю, діяльності в команді.

Слід зазначити, що між нашим навчальним закладом та готелем підписаний договір про співпрацю, тому багато років працівники готелю гостинно приймають наших студентів на екскурсію та на практику.

До заходу долучилися також студенти 2 та 3 курсів спеціальності «Туризм», які були на екскурсії в готелі ще до пандемії, але захоплюються цим підприємством і мріють працювати у готельній сфері. Тому питання ставились ними мотивовано та зацікавлено.

Кроківці-випускники вже спробували успішно працювати у славнозвісному готелі. Приємно було на презентації побачити фото нашої випускниці спеціальності «Туризм» 2019 року – Кадам Марії. Мелько Людмила Федорівна – завідувач кафедри туризму щиро подякувала пані Ользі та пані Оксані за глибоку та змістовну професійну зустріч та висловила надію на подальшу співпрацю, а студентам – за активність та вмотивованість!

Кафедра туризму висловлює щиру подяку усім організаторам та учасникам практико-орієнтованої зустрічі!

Дякуємо Карлову Олександру Федоровичу – директору Центру розвитку кар’єри за сприяння в організації та проведенні заходу!!!

Оновлено: Середа, 19 травня 2021 16:51
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Онлайн-презентація готелю «Хаятт» для майбутніх фахівців з туризму