Бізнес-тренінг «Презентація віртуальної турфірми / готелю» для майбутніх фахівців з туризму — Університет «КРОК»

Новини та події

Бізнес-тренінг «Презентація віртуальної турфірми / готелю» для майбутніх фахівців з туризму

12 листопада 2019 Новини та події

29 жовтня 2019 року в Університеті «КРОК» відбувся бізнес-тренінг «Формуємо професійні компетентності: презентація віртуальної турфірми/готелю» для студентів першого курсу спеціальності «Туризм», організований Центром розвитку кар’єри, в рамках вивчення навчального курсу «Вступ до фаху».

Захід проводили фахівці Центру розвитку кар’єри Карлов Олександр Федорович – директор та Завиниченко Ірина Вадимівна – профконсультант. До заходу долучилася Гаврилюк Світлана Павлівна – доцент кафедри туризму.

На початку зустрічі студентів ознайомили із роботодавцями-партнерами Університету «КРОК», що пропонують вакансії для стажування і працевлаштування студентів, запропонували допомогу у побудові успішної кар’єри. У процесі тренінгу учасники вчилися стратегічному мисленню, а також отримали безмежну кількість позитиву й задоволення, цінних порад по роботі з туристами та гостями готелю.

По завершенню тренінгу студенти підготували коротку презентацію послуг діючих туристичних та готельних підприємств-партнерів Університету «КРОК».

Подібні заходи сприяють формуванню професійних компетентностей, необхідних молоді для успішного старту кар’єри, кращому розумінню свої майбутньої спеціальності.

А спільна багаторічна співпраця двох підрозділів Центру розвитку кар’єри та кафедри туризму сприяє корпоративній взаємодії та відповідальності при підготовці майбутніх професіоналів.

Кафедра туризму висловлює щиру вдячність працівникам Центру розвитку кар’єри за професіоналізм, креативність, величезну компетентність у проведенні заходу!

А також щира вдячність студентам за активність!

Оновлено: Середа, 13 листопада 2019 15:29
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Бізнес-тренінг «Презентація віртуальної турфірми / готелю» для майбутніх фахівців з туризму