Студенти спеціальності «Туризм» на виставці UITT: «Україна – Подорожі та Туризм» — Університет «КРОК»

Новини та події

Студенти спеціальності «Туризм» на виставці UITT: «Україна – Подорожі та Туризм»

03 квітня 2018 Новини та події

З 28 по 30 березня 2018 року в Києві проходила щорічна найбільша туристична подія року – виставка UITT: «Україна – Подорожі та Туризм», в якій взяли участь студенти кафедри туризму Університету «КРОК» за сприяння Центру розвитку кар’єри.

Уже стало доброю традицією відвідування туристичних виставок студентами спеціальності «Туризм» бакалаврату.

Більшість студентів відвідали виставку традиційно. Проте цього року вони отримали унікальну можливість спробувати свої сили в якості представників туроператорів та туристичних агентств.

У рамках проекту «Туристична вітальня», започаткованого кафедрою туризму у 2014 році за програмою «Школа професійного зростання», відбулася зустріч туроператора «OASIS Travel Ukraine» зі студентами 1–4 курсів спеціальності «Туризм» Університету «КРОК». Під час зустрічі студентам було запропоновано попрацювати на туристичній виставці у якості волонтерів, спробувавши себе у якості консультантів турпродукту. Виявили бажання три студентки (Коваленко Олександра, Жигун Антоніна (4 курс) та Кадам Марія (3 курс), які представляли «OASIS Travel Ukraine» на туристичній виставці UITT: «Україна – Подорожі та Туризм».

На традиційному щорічному заході UITT було представлено в цілому 366 компаній з 26 країн (Албанії, Болгарії, Греції, Грузії, Єгипту, Ізраїлю, Індії, Італії, Іспанії, Китаю, Кіпру, Куби, Мальти, Мальдівської Республіки, Малайзії, Марокко, Словаччини), в тому числі 17 національних стендів.

Слід відзначити старанність студентів, які гідно представили довірений їм стенд. Відвідувачі виставки демонстрували досить високий інтерес.

Завдяки підписанню договорів на проходження практики між Центром розвитку кар’єри, кафедрою туризму та туроператором «OASIS Travel Ukraine», а також турагентством «Поехали с нами» студенти спеціальності «Туризм» у квітні – травні проходитимуть виробничу практику на базі цих підприємств.

Подібного роду співпраця лише сприятиме більш активній практико-орієнтованій підготовці майбутніх фахівців туристичної сфери та формуванню професійних компетентностей!

Щира подяка Центру розвитку кар’єри та особисто Карлову Олександру Федоровичу за надану студентам спеціальності «Туризм» можливість проходження практики у лідерів туристичної індустрії.

Оновлено: Середа, 04 квітня 2018 17:58
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Студенти спеціальності «Туризм» на виставці UITT: «Україна – Подорожі та Туризм»