МК «Створюємо віртуальну екскурсію – студентський проєкт» — Університет «КРОК»

Новини та події

МК «Створюємо віртуальну екскурсію – студентський проєкт»

07 травня 2024 Новини та події

Кафедра туризму має багаторічну прекрасну традицію, коли студенти 3 курсу освітньої програми «Туризм» демонструють свою розроблену екскурсію під час вивчення курсу «Організація екскурсійної діяльності», студентам молодших курсів у кінці навчального року. Викладачем і незмінним куратором проєкту «Екскурсовод – професія як мистецтво» є Сокол Тетяна Георгіївна – доцент кафедри туризму.

Цього року майстер-клас продемонстрували студенти 3 курсу групи ТУР-21 – Левківська Ганна, Кузьменко Ніна, Рогова Анастасія, Королишин Мар’яна. І тема, як завжди, незвичайна і цікава «Їсти хочуть всі!»

Відкрила захід завідувач кафедри – Мелько Людмила Федорівна, яка привітала всіх кроківців і гостей. Крім студентів всіх курсів освітньої програми «Туризм», в гостях у КРОКу були наші друзі-партнери, викладачі кафедри спеціальних туристичних дисциплін на чолі із завідувачем – Павельчуком Євгеном Михайловичем та студенти спеціальності «Туризм і рекреація» Академії праці, соціальних відносин і туризму.

На початку заходу Тетяна Георгіївна зробила невеличкий екскурс в історію проєкту, пригадавши всі студентські екскурсії, які проводили наші студенти Києвом на місцевості та віртуально під час пандемії і війни, та розкрила сутність поняття «віртуальна екскурсія».

Наші екскурсоводи представили презентацію на тему «Кухні різних народів в Києві», де представили культурне розмаїття національних кухонь у нашій столиці. Був представлений маршрут, портфель екскурсовода. Об’єктами екскурсії обрані: ресторан грузинської кухні «Georgia», ресторан «Маfia» (італійська та японська кухні), ресторан французької кухні «Très FRANÇAIS», ресторан української кухні «Остання барикада», ресторан кримсько-татарської кухні «Musafir». Учасникам заходу були продемонстровані різні варіанти національних страв та особливостей приготування, розкрита специфіка кожної кухні.

Тема екскурсії виявила неабиякий ажіотаж. Екскурсоводам було поставлено багато запитань і головне побажання – провести дану екскурсію на місцевості!

Щиро дякуємо студентам-екскурсоводам за прекрасну демонстрацію набутих професійних знань, а натхненнику і організатору проєкту – Сокол Тетяні Георгіївні – за величезний професіоналізм і закоханість у справу!

Щиро дякуємо нашим друзям, колегам, партнерам, всім учасникам за участь і творчу співпрацю, а кафедрі туризму – за організацію!  

 

Оновлено: П'ятниця, 10 травня 2024 15:20
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » МК «Створюємо віртуальну екскурсію – студентський проєкт»