Освіта та партнерство — Університет «КРОК»

Новини та події

Освіта та партнерство

06 березня 2024 Новини та події

05 березня 2024 року робоча група від Університету «КРОК», у складі Голови правління ГО Асоціація випускників Університету «КРОК», директора Центру розвитку кар'єри Університету «КРОК» Карлова Олександра Федоровича, помічника директора Центру розвитку кар'єри Університету «КРОК» Лебедєва Павла Олеговича та завідувача кафедри Національної економіки та фінансів Румика Ігора Івановича, провели зустріч з керівництвом головного управління АТ «Ощадбанк» у м. Києві.

Зустріч виявилася надзвичайно конструктивною для розвитку співпраці між бізнесом та освітою. Колеги АТ «Ощадбанк» у складі Крючкова Сергія Сергійовича, керівника філії - Головного управління по м. Києву та Київській області, Олени Миколаївни Дубрової, заступника начальника Головного управління з роздрібного бізнесу філії - Головного управління по м. Києву та Київській області та Інни Липюк, менеджера з персоналу відділу найму та адаптації, прийняли участь у переговорах, де обговорювались напрямки спільної взаємовигідної співпраці.

Учасники обговорили вектори співпраці, спрямовані на вдосконалення практичних навичок студентів, які мають амбіції розпочати свій кар'єрний шлях в банківській системі.

Приємно відзначити, що представники АТ «Ощадбанк» підтримали пропозиції щодо практичного залучення фахівців банку до освітнього процесу та надання студентам можливості проходження практик у банку. Завершальним етапом заходу стало підписання угоди про співробітництво.

Висловлюємо щиру вдячність нашим партнерам від АТ «Ощадбанк» за конструктивний діалог та бажання підтримувати освітні процеси в Україні, інвестувати в інтелектуальний та професійний розвиток нашої молоді.

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Освіта та партнерство