Координаційна зустріч по проєкту ArtNoConflict — Університет «КРОК»

Новини та події

Координаційна зустріч по проєкту ArtNoConflict

26 лютого 2024 Новини та події

15-16 лютого 2024 року відбулася перша координаційна зустріч у рамках проєкту Віртуальних обмінів Еразмус+ «Мистецтво переговорів і вирішення конфліктів (Медіація) / ArtNoConflict». 

Університет «КРОК» представляла БОГАЧЕНКО Галина, Директор Центру міжнародних проєктів Навчально-наукового інституту міжнародної освіти.  

Зустріч пройшла в Нідерландській бізнес-академії в м.Дордрехт, Нідерланди. Ректор закладу, Ян ван Звітен, відкрив захід і привітав усіх учасників, розповів про практичний досвід у сфері медіації, про діяльність академії. Під час зустрічі всі партнери зробили презентації своїх університетів та організацій, розповіли про досвід роботи з молоддю у сфері медіації, фасилітації та переговорів. 

Учасники обговорили мету, головні завдання та очікувані результати проєкту, комунікацію, правила дисемінації, звітування, фінансовий менеджмент, вимоги до якості результатів, основні завдання на найближчі пів року. 

Протягом другого дня всі учасники відвідали українську школу в м. Дордрехт, яка була заснована за підтримки Яна ван Звітена. Школою керує Оксана Олійник, випускниця магістерської програми «Медіація та менеджмент конфліктів» в Університеті «КРОК». Програма  була розроблена та реалізована в рамках проєкту MEDIATS «Медіація: навчання та трансформація суспільства».  Оксана розповіла про те, як вони поєднують дві системи освіти (українську та нідерландську), яку допомогу надають вчителі школи та муніципалітет дітям та їхнім батькам, яким чином вирішують конфлікти тощо. 

Дякуємо організаторам за продуктивну та цікаву зустріч, а також всім партнерам команди #ArtNoConflict за активну участь! 

Оновлено: Понеділок, 26 лютого 2024 14:00
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Координаційна зустріч по проєкту ArtNoConflict