До Міжнародного дня рідної мови — Університет «КРОК»

Новини та події

До Міжнародного дня рідної мови

26 лютого 2024 Новини та події

До Міжнародного дня рідної мови в рамках місяця Студентського наукового товариства було проведено Мовознавчий турнір для студентів І-го курсу Коледжу груп ФІН-23к, ПТ-23к/2 і МА-23к/2. 

Студенти продемонстрували гарні знання української мови та літератури, шанобливе ставлення до національної спадщини, проявили патріотизм, культуру спілкування та сформованість естетичних почуттів й уявлень, а також мовну свідомість.

Гідно змагалися дві команди – Мовознавці та Лінгвісти. Діти вчилися працювати в групі; розвивати увагу, пам'ять, логічне мислення, монологічне мовлення, комунікувати; виховували любов до рідної мови, почуття відповідальності, повагу до товаришів, вміння вислуховувати та поважати думку інших. 

Мова – код нації, у якому сплелося все: історія народу, його світогляд, інтелектуальний, культурний та духовний результат еволюції етносу. Без своєї мови, історії та самобутньої культури немає нації. Це найважливіший засіб спілкування людей і пізнання світу, передачі досвіду з покоління у покоління, – усе це пропрацювали студенти під час турніру.

Дякуємо викладачці Коледжу Човпінь Юлії Сергіївні за організацію цікавого заходу.

Оновлено: Понеділок, 26 лютого 2024 13:54
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » До Міжнародного дня рідної мови