Засідання Ради директорів підприємств та організацій Шевченківського р-ну м.Києва — Університет «КРОК»

Новини та події

Засідання Ради директорів підприємств та організацій Шевченківського р-ну м.Києва

19 лютого 2024 Новини та події

15 лютого 2024 року Університет «КРОК» взяв участь у засіданні Ради директорів підприємств та організацій Шевченківського району нашого міста. Засідання пройшло в приміщенні АТ КБ «ПРИВАТБАНК» (відділення «Столичне відділення 30»). Засідання проводив Голова Ради директорів пан Сергій Маляров.

Серед пріоритетних тем під час зустрічі були безпекові виклики сьогодення для підприємств й організацій. Було акцентовано увагу на необхідності якісного мережування та посилення взаємодії в умовах надскладних викликів для держави. Своє бачення у цьому відношенні висловили: директор Столичного макрорегіонального управління АТ КБ «ПРИВАТБАНК» пан Олег Римарев, очільник Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації пан Олександр Поповцев та інші учасники зустрічі.

Надзвичайно приємно відзначити, що Університет «КРОК» займає лідируюче місце в числі активних й успішних підприємств та організацій Шевченківського району. І під час зустрічі про ці успіхи нашого закладу освіти доповіла проректор з науково-педагогічної роботи (корпоративне управління) пані Наталія Наконечна, яка презентувала на загал стратегію розвитку Університету в контексті впровадження освітньої траєкторії. Особливу увагу було акцентовано на кейсах розвитку освіти дорослих й на широкому спектрі якісних освітніх продуктів Університету в цій царині.

 

 

Оновлено: Вівторок, 27 лютого 2024 13:14
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Засідання Ради директорів підприємств та організацій Шевченківського р-ну м.Києва