Проєкт «Lawyers say» — Університет «КРОК»

Новини та події

Проєкт «Lawyers say»

19 лютого 2024 Новини та події

16 лютого 2024 року в читальній залі бібліотеки Університету «КРОК» в рамках проєкту «Lawyers say» відбулась зустріч із сержанткою полку поліції особливого призначення у м. Києві, випускницею КЕПІТу 2019 року та випускницею магістратури Юридичного факультету 2024 року Каневською-Ромашко Вірою.

Віра розповіла присутнім про специфіку роботи поліцейського, поділилася досвідом, тонкощами служби жінки-поліцейської. 
Згадали також і цікаві моменти студентського життя у КЕПІТі та в Університеті, дізнались коли і чому саме Віра обрала таку професію, адже вже майже 5 років є поліцейською. 
Студенти також активно долучились до обговорення, розпитували у гості про незвичні випадки на патрулюванні, цікавились амуніцією патрульних поліцейських, запитували про мотивацію вступу до лав поліції.
Власним прикладом жінки у формі доводять свою ефективність та розвінчують гендерні стереотипи.

Наприкінці заходу декан юридичного факультету Степаненко Наталія В'ячеславівна подякувала від імені всіх присутніх за сумлінну працю, віддану службу, роботу у складних умовах воєнного часу.

Дякуємо, що наші випускники завжди готові прийти до рідної альма-матер, поділитись з майбутніми фахівцями і надихнути на нові звершення та стимул отримувати якісні знання у своїй майбутній професії.

Пропонуємо фотозвіт до перегляду!

Проєкт «Lawyers say» з Вірою Каневською-Ромашко // 16.02.2024Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Понеділок, 19 лютого 2024 20:18
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Проєкт «Lawyers say»