ДЕМОНСТРУЄМО ТЕ, ЩО МИ ЗНАЄМО, ТА НАВЧАЄМОСЯ В ІНШИХ — Університет «КРОК»

Новини та події

ДЕМОНСТРУЄМО ТЕ, ЩО МИ ЗНАЄМО, ТА НАВЧАЄМОСЯ В ІНШИХ

04 грудня 2023 Новини та події

Осучаснення знань та ідей – важливий момент навчання та взаємодії здобувачів різних ЗВО і практиків бізнесу.

За ініціативи кафедри національної економіки та фінансів Університету «КРОК та кафедри економіки, підприємництва та економічної безпеки Державного податкового університету 24 листопада 2023 року було проведено тематичне засідання за круглим столом на тему: «Антикризове управління: імператив сучасної економіки».

Тематика охоплювала широке коло дискусійних питань – від енергетичної безпеки на світовому рівні (Євгеній Бобров, д.е.н., професор), компаній-зомбі в сучасному економічному середовищі (Юрій Стусь, магістрант Університету «КРОК») до трансформації антикризового управління підприємством в умовах війни (Василь Дерлюк, магістрант ДПУ), трансформаційних процесів фінансової системи держави в період військової агресії (Владислав Фуринець, магістрант Університету «КРОК»), розвитку грошового ринку як фактору відновлення економіки (Ольга Діденко, бакалавр Університету «КРОК»).

Важливо відмітити участь стейкголдерів у роботі круглого столу, а саме: Оксани Нечитайло, експертки Офісу Віцепремʼєрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції; національної координаторки ГО «UA Experts» з доповіддю «Антикризовий менеджмент у воєнний час: досягнення громадського сектору».

Активну участь у дискусійній панелі взяли здобувачі вищої освіти обох університетів. Вони презентували своє бачення ролі антикризового консалтингу під час війни (Альона Калусенко, ДПУ), трансформацію антикризового ринку логістичних послуг в умовах війни (Ліза Личкун, ДПУ), вплив інфляції на фінансову безпеку держави (Захарі Катерина, Університет «КРОК»).

Важливо відмітити професійне ведення заходу доц. кафедри національної економіки та фінансів Університету «КРОК» Ольгою Чумаченко, яка виступала модератором круглого столу.

Підбили підсумок дискусії проф. Ігор Румик та доц. Ганна Калач, які відзначили важливість обговорення кризових ситуацій сучасного стану України для набуття вмінь розв’язування існуючих проблем.

Кафедра національної
економіки та фінансів

Оновлено: Понеділок, 04 грудня 2023 19:44
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » ДЕМОНСТРУЄМО ТЕ, ЩО МИ ЗНАЄМО, ТА НАВЧАЄМОСЯ В ІНШИХ