Міждисциплінарні дослідження науки ХХІ століття — Університет «КРОК»

Новини та події

Міждисциплінарні дослідження науки ХХІ століття

04 грудня 2023 Новини та події

01 грудня 2023 року за ініціативи кафедри міжнародних відносин та журналістики відбулася ІІІ Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція молодих учених та студентів «Міждисциплінарні дослідження науки ХХІ століття».

У конференції взяли участь більше 80 представників науково-дослідних установ та ЗВО України. Партнерами ВНЗ «Університет економіки та права «КРОК», кафедри міжнародних відносин та журналістики виступили Рада молодих учених ДУ «Інститут досліджень науково-технічного потенціалу та історії науки ім. Г.М. Доброва НАН України», Рада молодих учених Національного наукового центру «Інститут аграрної економіки», Комітет освіти, науки, молоді та спорту Громадської ради КМДА, Комітет з питань суспільного розвитку та суспільно-владних відносин при Міністерстві юстиції України.

Учасники конференції – молоді науковці та студенти – обмінялися досвідом щодо актуальних питань сучасної науки з метою популяризації наукової діяльності та заохочення до подальших міждисциплінарних досліджень.

 

Оновлено: Вівторок, 05 грудня 2023 10:43
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Міждисциплінарні дослідження науки ХХІ століття