Науковий гурток «Маркетинг КРОК» — Університет «КРОК»

Новини та події

Науковий гурток «Маркетинг КРОК»

29 листопада 2023 Новини та події

18 листопада 2023 року студенти наукового гуртка «Маркетинг КРОК» зібралися, щоб обговорити особливості маркетингових стратегій для узвару.

Ця зустріч зібрала талановитих майбутніх маркетологів, які хотіли зрозуміти причини популярності взимку узвару та як виробники можуть розробити ефективну маркетингову стратегію для узвару.

Студентка 3-го курсу спеціальності «Маркетинг» Надія Єфіменко представила учасникам гуртка результати власного дослідження особливостей поведінки споживачів узвару та проаналізувала вигоди, які отримують роботодавці від популяризації серед своїх працівників вживання узвару на противагу каві та чаю. Студенти зауважили, що сильна конкуренція на ринку енергетиків вимагає від виробників узвару розробки та впровадження ефективних стратегій, які дозволять їм виділитися серед конкурентів і привернути увагу споживачів. Студенти активно обмінювалися ідеями щодо пошуку та розробки найкращих маркетингових стратегій, які будуть враховувати сучасні ринкові тенденції та потреби споживачів.

Мотивуємо студентів до нових вершин у навчанні та допомагаємо розкрити їх наукові таланти!

Оновлено: Середа, 29 листопада 2023 20:07
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Науковий гурток «Маркетинг КРОК»