МАРКЕТИНГОВИЙ МІКС У ДІЇ – 3: Круглий стіл - 2023 — Університет «КРОК»

Новини та події

МАРКЕТИНГОВИЙ МІКС У ДІЇ – 3: Круглий стіл - 2023

09 листопада 2023 Новини та події

Яскравою подією життя Університету економіки та права «КРОК» став Круглий стіл «МАРКЕТИНГОВИЙ МІКС У ДІЇ – 3», який традиційно проводить кафедра маркетингу та поведінкової економіки. Цього року співорганізаторами виступили Бізнес школа та Асоціація випускників Університету «КРОК».

Метою заходу було поширення прогресивного досвіду, пошук нових шляхів підвищення ефективності застосування маркетингових практик, формування сучасних маркетингових компетенцій, розвиток співпраці закладів освіти з бізнесом, громадськими організаціями, державними установами України.

Серед спікерів були п’ять докторів наук, професорів, три кандидати наук, доценти, представники українського і світового бізнесу. Зустріч відбувалася в оффлайн форматі, частина спікерів долучилися онлайн.

У заході взяли участь понад 60 студентів спеціальності 075 Маркетинг освітніх ступенів бакалавр і магістр, а також студенти випускного курсу спеціальності «Маркетинг» Фахового коледжу Університету «КРОК». Вони виявили живий інтерес до цієї події.

Захід розпочався із привітального слова завідувачки кафедри маркетингу та поведінкової економіки, доктора економічних наук, професора Петрової Ірини Леонідівни, яка представила почесних гостей, відомих українських вчених та практиків бізнесу.

Про сучасні тренди та виклики маркетингу розповів доктор наук з державного управління, професор Київського національного університету імені Тараса Шевченка Ромат Євген Вікторович. Це відомий український вчений-економіст, громадський діяч, академік Академії економічних наук України, голова громадської професійної організації творчої Спілки рекламістів України (з 2007р.), головний редактор журналу «Маркетинг і реклама», автор багатьох книг з реклами та маркетингу.

Особливості проведення маркетингових досліджень в умовах військових дій розкрив у своєму виступі Федорченко Андрій Васильович,у країнський вчений-економіст, доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри маркетингу імені А.Ф.Павленка ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана», голова Науково-методичної підкомісії 075 Маркетинг» Науково-методичної ради МОН України, віце-президент ГО «Українська асоціація маркетингу».

Учасники події тепло сприйняли виступ Project Manager компанії Kiewit, Канада, Сергія Рождественського, який накреслив основні вектори реалізації конкурентних переваг компанії. Багато цікавого з його досвіду є корисним і для українського бізнесу.

З захоплюючою темою «Діджитал маркетинг як ключовий чинник стратегічного розвитку» виступив Калінін Олександр Володимирович, доктор економічних наук, професор Київського національного економічного університету ім. В. Гетьмана, який дав підґрунтя для роздумів та дискусій в аудиторії.

Максимально залучила до активностей студентів неперевершена Оксана Сєдашова, кандидат педагогічних наук, доцент Бізнес Школи КРОК, міжнародна амбасадорка з креативності в Україні (ООН). Ії доповідь «CREATIVEBOOSTER: експрес активація персонального креативного потенціалу» стала міні-тренінгом наших творчих здібностей.

Підтримала дух креативу і Каліна Ірина Іванівна, доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри менеджменту Міжрегіональної Академії управління персоналом. Її тема «Сугестія в маркетингу» захопила аудиторію, а дискусія про роль психології в рекламі та її вплив на споживача переконали студентство, що маркетинг різноманітний і невичерпний.

Важливою для присутніх була актуальна для багатьох студентів презентація SMM маркетолога компанії WEBSPARK Галини Случанової на тему «Роль SMM в інформаційних технологіях».

В дискусіях взяли участь Азоян Артем Акопович, копірайтер, сценарист, поет, консультант з реклами и PR, бізнес-тренер і Держак Наталія Олександрівна, кандидат економічних наук, бізнес-тренер, які висловили без цінні ідеї щодо використання сучасних маркетингових інструментів.

Онлайн участь в роботі Круглого столу взяли Хмурковський Геннадій Володимирович, кандидат економічних наук, доцент Київського національного економічного університету ім. В. Гетьмана, Лариса Петрова, кандидат психологічних наук, менеджер освітніх проектів відділу навчання та розвитку персоналу Департаменту HR ТОВ «Епіцентр К».

Успіх Круглого столу створили також наші студенти і випускники, що працюють на маркетинговому полі. Серед них Дяків Ярослав, директор ТОВ «Вечір Телеком Західного регіону», студент-магістрант спеціальності «Маркетинг», Мирна Наталія, Голова студентської Ради Метінвест Політехніка, Член академічної та експертної ради, випускниця спеціальності «Маркетинг» Університет «КРОК» 2021р., Ладягіна Катерина, teamLead напрямів In-app та GoogleAds в міжнародній рекламній агенціі «ScroogeFrog OU», Шевченко Катерина, TeamLeadaccountmanager AIR Media-TechUkraine, яка долучилась онлайн до роботі круглого столу з Ірландії з напрямком інфлюенс-маркетингу.

 

 
 

 

Оновлено: Четвер, 09 листопада 2023 18:32
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » МАРКЕТИНГОВИЙ МІКС У ДІЇ – 3: Круглий стіл - 2023