Презентація перших курсів — Університет «КРОК»

Новини та події

Презентація перших курсів

08 листопада 2023 Новини та події

26 жовтня 2023 року Студентська рада, Департамент зі студентських питань та театр танцю Університету «КРОК» «K-Dance» організували та провели презентацію перших курсів.

Масштабна подія де три збірні першокурсників продемонстрували свої вміння креативу, організації та витримки. Тема презентації перших курсів 2023 року «Ляльковий світ VS Реального світу«.

Цього року в заході брали участь:

1. Збірна Менеджмент, Підприємництво, Маркетинг, Фінанси, Туризм - Тема презентації «My Little Pony».

2. Збірна Журналістика, Культурологія, Комп'ютерні науки, Дизайн - Тема презентації «WINX».

3. Збірна Психологія, Право, Медсестринство - Тема презентації «LEGO».

Захід супроводжував театр танцю Університету «КРОК» «K-Dance» з постановкою «Barbie». Глядачі побачили п'ять танцювальних номерів та багатьох акторів у ролі Барбі та Кенів. В цій історії розповідалось як прекрасне життя Барбі у Барбіленді переривають думки про війну. Та як вона намагаючись дати їм раду вирушає у реальний світ в пошуках своєї власниці. І як тим часом Кен в намаганнях довести, що він кенодостатній перевертає з ніг на голову увесь Барбіленд. Збірна «My Little Pony» представила свою відеопрезентацію, яка показала нову загрозу для Еквестрії від Відьми з місяця. Та виступ на сцені про те, як друзі поні зібравшись разом проти нової загрози, відновили гармонію у світі.

Було підготовлено велику кількість реквізиту та танцювальні постановки, що стали вагомим доповненням до історії. Збірна «LEGO« розповідала історію звичайного студента, що живе своє зациклене у коло життя, та як він врешті потрапляє у світ Лего. Де йому доводиться пройти випробування, щоб не потрапити до в'язниці. Збірна також виступила з танцювальною постановкою під час якої виконували свою партію і вокалісти.

Збірна «WINX» відкрила свій виступ темною та готичною відеопрезентацією що розповідає про життя людей якби відьми Трікс існували у реальному світі. Сценічна постановка показала нам історію як Вінкс рятували світ людей від темної магії Трікс, які задумали провести державний переворот та стати правителями світу.

 

Номінацію кращий творчий номер отримала команда «My Little Pony».

Номінацію кращий сценарій отримала команда «LEGO».

Номінацію краще відео отримала команда «WINX».

Номінацію краща акторка отримала студентка групи Журналістика Кравець Вікторія у ролі Айсі, головної відьми Трікс - команда «WINX».

Номінацію кращий актор отримав студент групи Комп'ютерні науки Васькевич Артем у ролі Помічника президента - команда «WINX». Переможцем презентації перших курсів за версією глядацького голосування стала команда «LEGO».

Перше місце в презентації перших курсів 2023 року отримала команда «WINX».

Друге місце в презентації перших курсів 2023 року отримала команда «LEGO».

Третє місце в презентації перших курсів 2023 року отримала команда «My Little Pony».

 

Також до заходу була проведена благодійна акція «Pink charity», на якій було зібрано 3306.10 грн на автівку для ЗСУ!

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Презентація перших курсів