Студенти-журналісти Університету «КРОК» – учасники заходу до Міжнародного дня припинення безкарності за злочини проти журналістів — Університет «КРОК»

Новини та події

Студенти-журналісти Університету «КРОК» – учасники заходу до Міжнародного дня припинення безкарності за злочини проти журналістів

08 листопада 2023 Новини та події

01 листопада 2023 року студенти І-го курсу ОП «Журналістика» Університету «КРОК» долучились до круглого столу, приуроченого до Міжнародного дня припинення безкарності за злочини проти журналістів.

Серед учасниць, першокурсниці: Мамчич Анастасія, Січкар Вікторія, Бережна Вікторія, Кравець Вікторія.

Організатори заходу: Національна спілка журналістів України за підтримки правозахисної організації Civil Rights Defenders (Швеція); Мережа Центрів журналістської солідарності, яка діє за підтримки Міжнародної та Європейської федерації журналістів, а також ЮНЕСКО; Національний музей історії України у Другій світовій війні. Круглий стіл відбувся у виставковому центрі Національного музею історії України у Другій світовій війні «Україна розп'яття», яка ілюструє ризики і виклики журналістські діяльності в умовах повномасштабної війни.

Основні питання, що були представлені для обговорення: Журналістська діяльність під час війни. Який захист мають журналісти на лінії фронту? Журналісти в полоні. Чому немає механізму для їхнього визволення? Медійна діяльність в окупації. Як журналісти продовжують боротьбу на інформаційному полі? Як притягнути до відповідальності росію, винну у скоєних злочинах проти журналістів?

Учасники взяли участь у флешмобі на підтримку журналістів у полоні, записавши слова-побажання на великій листівці. Виступило багато відомих журналістів, які знали померлих та зниклих безвісти колег. Була представлена низка експонатів, виставка та емоційний перформанс від «Acting fusion».

Щиро дякуємо організаторам за важливий захід та бажаємо всім українським журналістам безпеки та наснаги у виконанні свої надважливої професійної місії.

Оновлено: Середа, 08 листопада 2023 14:12
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Студенти-журналісти Університету «КРОК» – учасники заходу до Міжнародного дня припинення безкарності за злочини проти журналістів