Зустріч з нагоди Дня юриста — Університет «КРОК»

Новини та події

Зустріч з нагоди Дня юриста

11 жовтня 2023 Новини та події

Щирі вітання з нагоди професійного свята – Дня юриста звучали в Університеті «КРОК» на адресу професорсько-викладацького складу та студентів Юридичного факультету.

З вітальним словом виступила запрошена гостя – суддя Верховний Суд, доктор юридичних наук Олена Губська, яка відзначила, що професія юриста завжди була однією з найбільш шанованих та водночас надзвичайно відповідальною та соціально-значимою.

Проректор з науково-педагогічної роботи (юридична освіта), Герой України, Заслужений юрист України Анатолій Йосипович Француз у свою чергу додав, що професійність кожного юриста щодня складається не лише із професійних знань та вмінь, а й з виняткових сумлінності, наполегливості та честі. Свої побажання колегам-одногрупникам висловила також студентка другого курсу Любов Григоренко і побажала бути чесними та неупередженими, зберігати «холодний розум», проте завжди залишати у своєму серці місце для щирості та добра.

А на завершення зустрічі усі смакували святковий торт від Президента Університету «КРОК» Сергія Михайловича Лаптєва.

Тож, шановні колеги, бажаємо вам завжди мати мудрість та рішучість у вирішенні юридичних питань, завжди дотримуватися високих стандартів етики та справедливості, та завжди бути на захисті прав і свобод громадян!

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Зустріч з нагоди Дня юриста