Пішохідна екскурсія Стародавнім Києвом для майбутніх фахівців з туризму — Університет «КРОК»

Новини та події

Пішохідна екскурсія Стародавнім Києвом для майбутніх фахівців з туризму

11 жовтня 2023 Новини та події

Вже стало доброю традицію щороку у вересні місяці кафедрою туризму організовувати практико-орієнтовані заходи з нагоди Всесвітнього дня туризму для майбутніх фахівців з туризму, серед яких пішохідна екскурсія Стародавнім Києвом, яка відбулась 22 вересня 2023 р. У заході взяли участь студенти 1-2 курсів разом із завідувачем кафедри – Мелько Людмилою Федорівною.

Екскурсоводом була Романова Марія Ігорівна, з якою кафедра туризму співпрацює вже багато років.

Студенти познайомились із багатьма локаціями, серед яких: Золоті Ворота, Софія Київська, Михайлівський Золотоверхий монастир, Андріївська церква та багато інших туристичних родзинок.

Пані Марія продемонструвала глибоке знання історії Стародавнього Києва, із захопленням розказала про туристичні об’єкти, поділилась із майбутніми фахівцями методичними родзинками. Студенти були у захваті і від комунікаційних навичок фахівця, мистецтва цікаво подавати матеріал. Подібні заходи сприяють формуванню у майбутніх фахівців фахових компетентностей.

Щиро дякуємо Романовій Марії Ігорівні за величезний професіоналізм та любов до професії, а студентам за активну участь у заході! Щиро дякуємо кафедрі туризму за організацію екскурсії!

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Пішохідна екскурсія Стародавнім Києвом для майбутніх фахівців з туризму